Petícia za zvýšenie rodičovského príspevku a prídavku na dieťa!
Pre tom podpisala tuto peticiu lebo aj ja som ostala bez prace ako tehotna. Ked sa mi maly narodil coskoro na to som prisla na to ze moj v tedy milovany otec mojho dietata si zvolil drogy a nie nas ostala som s malym sama este v tedy to bolo okolo 190€ tak si uvedomne mily pani politici su aj taketo pripady. A urady? im bolo vsetko fuk!
Suhladim s autorkou peticie je to hanba co nam stat dava za almuznu. Ani jeden politik by z toho nevyzil a uz vobec nie keby bol slobodnou matkou a nedaj boh sa dostane este do zdrav.problemov ako sa to zial mne stalo. Tych 203€ nepokryje ani moje naklady na liecbu a to nehovorim ze musime s malou z niecoho zit takze len poziciavam a dalsie roky budem zase splacat.
Prispevky ako aj zdravotnictvo su vysmechom priala by som aby si to kazdy politik vyskusal a este v takych bolestiach ako som ja a verim ze takychto matiek je vela.
Ak by sa pridalo matkám ktoré sa poctivo starajú o deti,pracujú a chcú po materskej pracovať a sú aj také ktoré materskú prerušia a idú do práce LEN PRETO aby finančne vypomohla vlastnej rodine je úbohé . Výška materskej aj rodiných je smiešna ale treba brať do úvahy že ak pridá vláda vám poctivým matkám neostane viac pre parazitky pre ktoré rodenie detí je len finančný prospech a pre tích by sa neušlo viac.Tá naša socialna vláda nedopustí aby väčšina utláčala nespravodlivo menšinu.
AVE FICOLAND
Podpísala som túto petíciu preto lebo mám 21rokov a čakám bábätko a nemám odrobený rok takže mn e žiadna materská nepôjde a neviem si predstaviť keby som nebola finančne zabezpečená ako by som vyžila s 203€..Za 203€ sa nedá normálne vyžiť!!Kúpim malej plienky , jedlo atď a je po peniazoch..A zvyšok mesiaca by som ako z čoho mala žiť ?Neviem ako niektoré matky môžu prežiť z tých peňazí a preto si myslím , že rod.príspevok by mal byť zvýšený..Nebolo by zlé keby to bolo zvýšené minimálne na 450€ ale budeme radi ak by to zvýšili aspoň o niečo ...Dúfajme , že sa tak stane
Lebo je to hamba mam 3 deti beriem 270€ mesacne musim kupit malej mlieko plienky stravu oblecenie a stoho musim hradit 2 detom oblecenie stravu cestu do skoli ktora ma stoji 70€ mesacne obedy 60 € mesacne druzina 8€ skolne 13€ a kde je ten zvisok sakra politicinzijete si ako prasata a my co nic
pri tychto podmienkach nikdy nebudem mat dieta len hypoteka na byt je 150e najom 150e inkaso 50e a to nejem nepijem neobliekam sa....a hladat chlapa s prijmom na uzivenie jeho mna a deti je chore a aj ked tak sa len tazko najde. HNUS
| This discussion has been closed. |
Podpisala som ju preto, lebo nie je mozne, aby matka ktora sa stara o dieta mala vyzit z dietatom z 203€ a naroky stupaju a ceny neumerne tiez. Ked je zivotne minimum okolo 400€ tak nech aj matka s dietatom ma zivotne minimum. Urcite by som davky obmedzila do 3deti a dost.