Petícia PROTI VZNIKU Technologickej linky na sanáciu haldy trosky


Hosť

#26 Re: Kaprov blog

2015-03-15 11:55

#20: Kapor, Párnické jazerá - Kaprov blog 

 ja mam pisomne vyjadrenie min.zivot.prostriadi,ohladom fitrov a dno skladkoveho telesa .Min.ZP o ziadnych jett filtroch spominanych v zapistnici z Istebneho vazeni nic nevie !Ziadost som posielal pred vianocami.Jasne ze to pojde dalej,ale Oravci maju este zdravy rozum a vela ich o panovi INg Klockovi vie svoje, takze su moznosti aj mimo statu kocurkova!

bosamp

#27 Re: Riešte dôležitejšie aktuálne problémy znečisťovania (Široká)

2015-03-15 11:59

#4: Freddy - Riešte dôležitejšie aktuálne problémy znečisťovania (Široká) 

 Tak si posli ziadost na min.zivot.prostr.v ramci slob.pristupu k info mas na to narok ja som sa zaujmal o jett filtre ktore mali podla zapis z istebneho z decembra podla Lorinca pouzite na linku az dva!pritom podla min.o ziadnych filtroch nevedia!V navrhu sa nepise ani o dne sklad.telesa!Tak Oravci zase nas idu odrbat!Ja chcem ties takto podnikat nezabudajte ze unia mu vzhladom na to ze zneuzil v zamere slovo sanacia ,mu tych 20 milionov daju!takze si vybere z toho svojich 200 tisic ton ktore sa predaju(za komunistov tito kovy nemali cenu,teraz ano!) a  z toho pouzije aj v stavebnictve takze kseft storocia lebo linku vraj uz ma davno kupenu maji mili!Tu si mu zaplatil aj ty!A co si myslite,ze ked to znova rozdrvi tak sa Cr nedostane do ovzdusia ved sa to musi nejako prevazat pocas 10 rokov sa tu naprasi,a nemyslite si ze investuje do pracov.miest ved 17 pracov.na desat rokov je ubohe!aj tie mu zaplatia dotacie statu!A nemyslite si,ze sa tu ludia budu hrnut robit mozno zadovazi aj ukrajinskych muklov!


Hosť

#28

2015-03-21 10:14

Som za petíciu a kto má aspoň trochu zdravého rozumu tak chápe. Žijú tu ľudia! Záleží nám na životnom prostredí a hlavne na našom zdraví! Očividne to prekáža osobám, pre ktorých je zisk peňazí na prvom mieste a ani zákaz z Ministerstva Životného prostredia na túto činnosť!!! ktorá ohrozuje zdravie ľudí ich nezastaví. Rozmýšľajme a trochu o tom študujme a hneď pochopíme o čo tu ide.

Hosť

#29 Re: Re:

2015-04-08 07:01

#10: SUNAR - Re:  

 kto umrel,ten u6 neodpovie


Hosť

#30

2015-04-20 12:10

60 rokov otravovania Oravy...a má to pokračovať ďalej? Je pravda, že v troske sa náchádza určite viac nerastných rúd ako tie, ktoré sa dovážajú...ale momentálne nie som presvedčená, že technológie sú na takej úrovni, aby túto haldu zodpovedne a bezpečne odstránili.