Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re: Hlupááci
Čo nám vadí??? pochodpíš ked začneš pracovať!!! Ja ked som študovala kto mi čo dal? paltila som si každu jednu cestu domov a do školy a ešte teraz sa mám skladať na cestovanie druhých?? Z vlastnej skusenosti viem že prachy, ktoré študákovy ostanú prepije alebo prefajčí a možno su výnimky ale je ich máááálo
Kazdy normalny clovek vie ze je to jednoznacne populisticky nesystemovy krok.
Co na to dochodcovia, ktori ziju v miestach, kdde o vlakoch nechyrovat. To su zvycajne
aj najchudobnejsie regiony. Ale Fico vie, ze tito ludia len viac ohnu chrbat a ponesu svoj
zase o trosku tazsi udel bez toho aby konecne tresli sekerou po parlamenton stole.
A pani studenti. Uvedomte si, ze za chvilku vstupite do realneho zivota, budete pracovat
a podnikat a tento aj ine nezmysly budete musiet tazko zaplatit. Nesuhlaste s niecim, co vas
potom kusne do zadku. A poriadne bolestivo.
Re: Re: Hlupááci
ale prosimta, zasa nejaka dalsia ucitelka, ako ty to mozes vediet, len zasa zavidis moja
Re: Re: Re: Hlupááci
#331: sunar - Re: Re: Hlupááci
jasne závidim sa spamätaj!
Re:
presne, kto nám vtedy čo dal a teraz ked sme horko ťažko doštudovali sa máme skladať druhým na cestovanie po celom SR však prečo neisť každý víkend na výlet do iného mesta??,
do práce, v špinavých, starých vagónoch. Peniaze
třeba do skultúrnenia cestovania, obnovy železničných staníc, ktoré sú v katastrofálnom stave.
Re:
Som dôchodkyňa a súhlasím s touto petíciou! Predsa skäj dôchodci aj študenti zľavy majú, netreba podporovať takýto populistický krok!!!!! Dôchodcovia, pridajte sa!!!!
Re:
ja ak o student nic zarabat nebudem, ja mam starosti kopec zo skolou, nie este niekde pracovat. preto vlaky zadara je super vec a mali by ste ju podporit
Re: Vlaky zdarma ANO
Ja viem, ze tebe nevadi, ze sa budes vozit zadarmo. Mozno ti to zacne vadit, ked dostudujes a ak budes mat stastie najdes si v tejto bananovej republike normalne zamestnanie. Po prvej vyplate zistis, ze ti stat zobral asi polovicu tvojich vyrobenych panazi a zacnes sa pytat kam tie peniaze dava. Postupne zistis, ze hoci ty tento stat zivis, on ta ma za posledne hovno a tolko aj od neho dostanes. Ze tu nic nefunguje, upada skolstvo, zravodtnictvo, vlada zvysuje dane, ubera na vyvoj a vyskum, kradne, stat sa zadlzuje a potom si dovoli dat vlaky zadarmo. Vlaky, kde ty ako zarabajuci si kupis listok a zaplatis ho aj trom studentom, budes stat dve hodiny pri hajzloch v starom vagone, a budes rad, ze si sa vobec zmestil. Cestujem casto a uz teraz su niektore vlaky preplnene. Uroven cestovania je nizka a o pravidelnom meskani ani nehovorim.
A vidim, ze nemas predstavu co znamena trh. Urcite nie to, ze niekoho dutujes a ineho nie...
Petíciu som podpísala, lebo nesúhlasím, aby sa štátne financie použili na populistické dotovanie štátnych železníc. Zadarmo nie je nič, p. premiér a p. minister. Toto je proti logike normálneho hospodárenia, je to diskriminácia ostatných dopravcov a všetkých občanov. Váš biznis železníc - osobná a hlavne nákladná doprava je postavený naopak sveta. Ak chcete podporiť študentov, tak podporte vzdelávanie a učiteľov. Ak chcete podporiť dôchodcov, zvýšte každému dôchodok. Som za dotáciu do kultúry a bezpečnosti štátnej dopravy, zvýšenia počtu spojov a zastávok vo verejnej doprave a do zavedenia integrovaného dopravného systému v celej SR. Ak máte stres z Regiojetu, tak sa starajte, aby sa mu štátne železnice vyrovnali !
| This discussion has been closed. |