PETÍCIA ZA BEZPEČNÚ TUPÉHO ULICU

Kontaktovali sme primátora

2021-06-15 05:25:18

Vážení signatári,

chcela by som sa vám veľmi pekne poďakovať za podporu a šírenie tejti petície.

K dnešnému dňu máme 1031 podpisov. V piatok sme kontaktovali kanceláriu primátora so žiadosťou o termín na osobné stretnutie. O jeho výsledkoch vás budeme následne informovať. Pokiaľ nám to bude umožnené, vyhotovíme zo stretnutia aj video, ktoré s vami budeme zdieľať.

Prajem pekný deň!

Eva Križková

Podpora bezpečnosti na Tupého ulici rastie. Poďme ju zdvojnásobiť!

2021-05-03 06:47:08
Dobré ráno,

dobrá správa je, že za 4 dni sa nám podarilo zozbierať 500 podpisov.

Situácia je vážna, preto sa tešíme, že na našu iniciatívu pozitívne zareagoval aj portál
YIM.BA - Yes In My Bratislava: "Na danej petícii je sympatické, že ide o aktivitu za niečo, namiesto aktivity proti niečomu. V tomto prípade je navyše požiadavka absolútne oprávnená – bez ohľadu na to, čo si myslíme o developmente nad Tupého ulicou, v tejto chvíli tu žijú stovky, možno aj viac ako tisíc ľudí, ktorí nemajú bezpečnú možnosť sa dostať do iných častí Bratislavy inak ako autom. Situácia Tupého ulice je katastrofálna a mala byť vyriešená už dávno."

V mene celého petičného výboru by som sa vám chcela poďakovať za vyjadrenú podporu a zároveň vás poprosiť o ďalšie šírenie petície. Naším cieľom na tento týždeň je 1000 podpisov. Po ich zozbieraní petíciu doručíme jej adresátom a budeme ich žaidať o neodkladnú reakciu.
Prosím ak môžete, zdieľajte petíciu na vám dostupných kanáloch, prípadne prepošlite aspoň jednému človeku. V domácnosti môže tiež petíciu podpísať každý člen vo veku minimálne 16 rokov.

Za každú pomoc vopred ďakujeme!

S pozdravom a prianím príjemného dňa,

Eva Križková

Zdieľajte túto petíciu

Pomôžte tejto petícii získať viac podpisov.

Ako prezentovať petíciu?

• Zdieľajte petíciu na svojej nástenke na Facebooku a v skupinách súvisiacich s témou vašej petície.
  • Kontaktujte svojich priateľov
    1. Napíšte správu, v ktorej vysvetlíte, prečo ste túto petíciu podpísali. Ak ľudia pochopia dôležitosť témy, je väčšia pravdepodobnosť, že petíciu podpíšu.
    2. Skopírujte a vložte webovú adresu petície do vašej správy.
    3. Odošlite správu prostredníctvom e-mailu, cez SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.