Staré Mesto patrí všetkým

Petícia občanov za nočný život v centre Bratislavy.

Týmto žiadame, aby bola mestská časť Bratislava- Staré Mesto miestom, kde je aktívny život, kultúra a zábava aj v noci. Staré Mesto je centrom Bratislavy, to znamená, že patrí všetkým občanom, nielen rezidentom. Preto považujeme za dôležité, aby pohostinské zariadenia mohli byť otvorené spolu s hudobnou produkciou a poskytovanými službami, ktoré k pohostinskému zariadeniu prislúchajú, až do rána ako doteraz.

Za petičný výbor:
Veronika Nemcová, študentka
Michal Buberník, manažér
Petra Barineková, PR manažér
Katarína Poláčková, podnikateľka
Michal Riják, prevádzkový riaditeľ

Osoba určená na styk s orgánmi verejnej správy: Michal Riják, Námestie Hraničiarov 31, 851 03 Bratislava

Viac informacii K problematike aj na:

Svojim podpisom splnomocňujem Michaela na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.