Preč s rančom pri Žiline!

1. 20180809_233601.jpgDobrý deň, kdo navštívil alebo nemusel ju navštíviť ranč pri Žiline, ale počul zlé recenzie na túto zoo, ľudia bohužiaľ mali pravdu... Zvieratá tam žijú v hrozných podmienkach! V týchto teplých dňoch, nemajú dostatok čistej vody, jedla..Majú nedostatok výbehu, ležia na tvrdom betóne, v malých klietkach, niektoré zvieratá sú agresívne.. To ani nehovorím ako sa zlé správajú k zvieratám.. Vážne chcete toto svinstvo podporovať? Páči sa vám utrpenie zvierat? Je vám to vážne jedno? Zvieratá nevedia hovoriť našim jazykom, nevedia nám povedať že ich to bolí, že im to není príjemné. Mne teda nieje to jedno! Nevzdám to, posnažím sa o to aby tie zvieratá odobrali tomu ranču nadobro! Spoločními silami to dokážeme! Nebojte sa vyjadriť svoj názor a bojujme za slobodu zvierat!

Sabína Horvátová    Kontaktujte autora petície

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.