Petícia za zrušenie návrhu vládnych novín SR

V situácií, s ktorou sa musí vysporiadať celý svet a ekonomickým prepadom, ktorý bude podľa viacerých analytikov ešte horší ako sa predpokladá, si nemyslíme, že projekt Vládne noviny sú relevantné a opodstatnené. Existuje kvantum spravodajských agentúr a každá vládna organizácia vlastní, spravuje a prezentuje svoje informácie a oznamy elektronickou formou na svojich webstránkach a profiloch na sociálnych sieťach. Tento nákladný projekt je absolútnym konfliktom záujmov, keďže všetci dobre vieme z akej branže podnikateľského prostredia pochádza pán dnešný premiér SR Igor Matovič.

Z uvedených dôvodov, žiadame Vládu SR, aby tento návrh v celom rozsahu zamietla a finančné prostriedky so štátneho rozpočtu investovala na opatrenia znižujúce dopad korona-krízy pre svojich občanov SR a záchranu malých a stredných podnikov.

Tomáš Míščík    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Tomáš Míščík na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Vašu e-mailovú adresu nebudeme verejne zobrazovať online.