Petícia za zastavenie šikanovania Slováka Jána Ondrisku agresívnymi slniečkárskymi extrémistami na internete

Slniečkári ako Zomri, Somry, Zdechni, Zemri, Skap, Sklapni, Denník N, Sme, Karlíkovka, Prečo ľudom hrabe, Zjem aj vek, Nemá vek, ZEM and VEK, LSNS, Milan Mazurek - das Official profile, Priznania z Festivalov, Priznania feťákov, Slobodný Vysielač aka Slobodný Vysierač, Málo cynizmu na totok, Panoptikum,  Dej si Rohypnol ty vole, Tráva je Piko, Priznania zhúlencov, Ján Benčík, Juraj Smatana, Eugen Korda, Poliačik, Beňovka, Marián Jaslovský, Zomry, Beatbox from Slniečko,  a iní im nie podobní neustále šikanujú, nahlasujú, diskriminujú Slováka Jána Ondrisku na internete za jeho slobodu slova, slobodu prejavu, slobodu prejavu, na ktoré má právo podľa ústavy SR každý občan SR. Útočia na ňho najmä preto, lebo im prekáža jeho neprisôsobivá povaha, asociálna mentalita, nezávislosť, sloboda, biela farba pleti, lebo sú to rasisti diskriminujúci bielych europanov. Toto konanie majú hlbokovsugerované vo svojich primitívnych mozočkoch. Ak by sa takto choval a bol rom, arab, imigrant. tak by sa mu zbožne klaňali. Ich agresívne konanie vykazuje  známky rasizmu a diskriminácie. Neberú pritom ohľad na jeho Aspergerov syndrom a nedávnu operáciu v Nár. Onkologickom ústave.

Toto agresívne a extrémistické konanie bude zastavené aj vďaka Trestnému oznámeniu a vyšetrovaniu NAKA a jeho protiextrémistickým oddelením.