Petícia za vyznačenie vodorovného dopravného značenia zákazu zastavenia (žltých čiar) na Dúbravčickej ulici v Bratislave-Dúbravke

My občania, žiadame kompetentné orgány o schválenie a následné vyznačenie vodorovného dopravného značenia zákazu zastavenia tzv. žltých čiar na Dúbravčickej ulici v Bratislave-Dúbravke na pravej strane cesty v smere ku križovatke Pri Kríži na ulicu Saratovská pred vchodmi Dúbravčická 1, 1/A a 1/B. Cesta je na tomto mieste najužšia v celom svojom úseku a parkovanie po oboch stranách cesty spôsobuje kolízne a nebezpečné situácie a to hlavne na priechode pre chodcov ktorý je na danej komunikácii umiestnený (cesta je klopená a nevidieť prichádzajúce autá kvôli autám parkujúcim po oboch stranách cesty) a tiež pri výjazde z parkoviska medzi vchodmi Dúbravčická 1 a Dúbravčická 1/A (ten istý problém, kvôli parkujúcim autám na spomínanej strane pred vchodmi je nulový rozhľad na jednu aj druhú stranu.

Týmto teda žiadame kompetentné orgány:

1. Odsúhlasiť a vyznačiť vodorovné dopravné značenie zákaz zastavenia, tzv. žlté čiary, na Dúbravčickej ulici v Bratislave-Dúbravke na pravej strane cesty v smere ku križovatke Pri Kríži na ulicu Saratovská pred vchodmi Dúbravčická 1, 1/A a 1/B
  2. Odsúhlasiť a vybudovať priechod pre chodcov, pred vchodom Dúbravčická 1/B, pri existujúcom osvetlení, ktorý by lepšie reflektoval prirodzené trasy chodcov, nakoľko väčšina chodcov prechádza práve v tomto úseku.

Mgr. Dávid Hric    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Mgr. Dávid Hric na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.