Petícia za absolútne zastavenie vyvážania stavebného materiálu zo stavby tunela pri Prešove na Malkovskú hôrku a za odvezenie všetkého už navezeného odpadu preč na skládku

Podpísaním tejto petície vyjadrujete svoj súhlas s tým, aby sa zastavilo akékoľvek ďalšie vyvážanie stavebného materiálu zo stavby tunela pri Prešove za účelom spevňovania lesných ciest Malkovskej hôrky. Zároveň vyjadrujete svoj súhlas s tým, aby kompetentní odviezli všetok doposiaľ navezený materiál a dali Malkovskú hôrku späť do pôvodného stavu. VIAC INFO: https://www.facebook.com/ondrej.matej/posts/2508103465900110?notif_id=1563988444430456&notif_t=feedback_reaction_generic

Svojim podpisom splnomocňujem Ondrej Matej na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.