Petícia proti zrušeniu Večierky a občerstvenia v budove CVČ /Kultúrny dom/

Petícia proti zrušeniu Večierky a občerstvenia v budove CVČ /Kultúrny dom/   „My, dolupodpísaní občania z dôvodov oprávnenej obavy, že sa zatvorí Večierka a občerstvenie v obci Záhorská Ves v priestoroch CVČ a na terase, vyjadrujeme svoj nesúhlas, nakoľko Obecné zastupiteľstvo presadzuje názor dať prenájom predmetného objektu do novej OVS s iným podnikateľským zámerom. Vraj obec večierku nepotrebuje skôr obci chýba luxusná reštaurácia. Zrušenie prevádzky zapríčiní zhoršenie služieb v obci, zruší sa predaj zmrzliny pre deti a posedenie mamičiek s deťmi v príjemnom prostredí. Pracujúci občania si znovu nebudú môcť zakúpiť v prípade potreby po skončení svojej práce potraviny, čo v dnešnej dobe považujeme už v každej obci za akúsi samozrejmosť. Dôchodcovia stratia možnosť brať obedy z uvedenej prevádzky, na ktoré sú zvyknutí. Prevádzka zabezpečuje aj možnosť dovozu nákupov a občerstvenia priamo do domácností, ktorú sme si osvojili a s týmto poskytovaním sme nadmieru spokojní, rovnako ako aj s ochotným personálom, ktorí v prevádzke v súčasnosti pracuje.

Ing. Jaroslav Slovák    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom oprávňujem Ing. Jaroslav Slovák na odovzdanie informácií, ktoré poskytnem v tomto formulári, tým, ktorí majú v tejto oblasti právomoci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.