Petícia proti chybným prioritám mesta Hlohovec.

Podpisom tejto petície vyjadrujem nesúhlas, aby mesto Hlohovec investovalo tie, poslancami 18. mája 2017 odhlasované vysoké investície do zámku, pokiaľ sa najprv nevyrieši otázka dopravy, nemocnice na úrovni aká prináleží mestu s väčším počtom obyvateľov než 20.000, kultúrneho domu a infraštruktúry vodovodných sietí

a žiadam, aby poslanec MsZ Hlohovec/primátor mesta Hlohovec, ak sa k týmto, obyvateľov mesta Hlohovec (ale i celého regiónu Hlohovecka) dlho trápiacim problémom postaví pasívne, odstúpil zo svojej funkcie. Hlas voliča im bol udelený, aby zastupovali naše záujmy, čo ja ako radový občan za tejto situácie veľmi necítim. Vypovedať dobrovoľníkov zo zámku, ktorí rekonštruovali zámok postupne, považujem za nesprávne a žiadam, aby aj toto hlasovanie poslancov z 18.05.2017 bolo neplatné, nakoľko im bolo zatajené, že sa o zámok hlásia dediči po poslednom majiteľovi zámku, ktorí chcú aj do zámku investovať.

Život na zámku Hlohovec, OZ Hlohovecko    Kontaktujte autora petície

Svojim podpisom splnomocňujem Život na zámku Hlohovec, OZ Hlohovecko na odovzdanie môjho podpisu osobám oprávneným konať v tejto veci.

Upozorňujeme, že svoj podpis nemôžete potvrdiť odpoveďou na tento e-mail.