Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post


Hosť

#674 Re: to focus

2012-12-18 11:25

#665: Sam Zakon, osobne - to focus

Tiež som to čítal a existuje aj ďalšie rozdelenie drog ale toto bolo bežné rozdelenie - a nie len na Wikipédii. Demagóg si sám, lebo si tu priznal že alkohol je "tvrdá droga". Tá posledná veta ma úplne zabila. Zrejme si nevidel v TV ožraté neplnoleté deti takmer na prahu smrti, možno nie si rodič, ktorý sa bojí o svoje deti. Áno, už v materskej škole by sa malo začať s osvetou, prah veku používania alkoholu sa rapídne znižuje. NIE SOM ABSTINET ! Alkohol je legálny, lebo štát na tom profituje - má zisky. Chcel som len poukázať, že drogy mäkké, či tvrdé zostanú drogami.

Replies

Sam Zakon, osobne

#678 Re: Re: to focus

2012-12-21 15:06:40

#674: - Re: to focus

Mily pan ´host´ c. 674 (a podobna banda blbov)

venujem ti (naposôedy) kusok z mojho vzacneho casu, ak to osvieti aspon jedneho z blbov podobnych tebe, bude to uspech.

Problem je v tom, že presne kvoli podobnym volom ako si ty, je tato republika tam, kde je. Totiz, drviva vacsina naroda su primitivne, nic nechapajuce ovce. Vratane teba. Nedokazu samostatne mysliet a uvazovat. Naviac, nedokazu pochopit ani jednoduche, trivialne pisane slovo, jednoduchy text, nieto este nieco len o malicko zlozitejsie.

 

K veci. Pokial si si nevsimol, ty genius, ja tu nikde NEPRIZNAVAM, ze alkohol je tvrda droga, len som UVIEDOL ako sa  drogy oficialne  dalej rozlisuju podla MIERY RIZIKA. Nie ja som urcil, ze alkohol patri medzi tzv. "tvrde".

Mozno si si neracil vsimnut ani to, ze alkohol (co sa tyka miery rizika)  patri do kategorie - Stredná miera rizika, ale pervitin  - VYSOKÁ až stredná miera rizika.

Btw, ta posledna veta, co ta uplne zabila, to bol ironicky vysmech, ak vobec vies co to znamena.

A ze si "Chcel  len poukázať, že drogy mäkké, či tvrdé zostanú drogami"?  Naozaj??? No to si objavil Ameriku, geius! Uplne ti unika PODSTATA vyznamu slova ´droga´. Ved  PRAVE PRETO nie je droga ako droga a  PRAVE PRETO sa rozlisuju do kategorii miery rizika:

Vysoka

Stredna

Relativne mala

Takmer bez rizika