Petícia za milosť pre neprimerane tvrdo potrestaného umelca .

Quoted post

Sam Zakon, osobne

#665 to focus

2012-12-14 19:37

#663: focus - Re: Re: Re: cinky

focus, ty si typicky obrdemagog, ktory z wikipedie (castokrat nie velmi doveryhodnej) okopiruje to co mu vyhovuje, pricom ostatne dolezite fakty "taktne" zamlci. Aby bolo jasne, tvrde drogy sa dalej rozlisuju podla MIERY RIZIKA nasledovne:

Vysoká:  "Tvrdé"  -  toluén, acetón, heroín, morfin, durman, crack

Vysoká až stredná:  "Tvrdé"  - pervitín, LSD, lysohlávky, kokaín, pervitín

Stredná: "Tvrdé"  -  alkohol, extáza, efedrin, kodeín

Relatívne malá:    "Mäkké"  -   marihuana, hašiš, kokový čaj

Takmer bez rizika:    "Mäkké"   -  káva, čaj

............................................................................

Ty si hodil do jedneho vreca heroin, pervitin, kokain s alkoholom a nikotinom, pretoze nejaky blb to takto  uviedol na wikipedii a tebe to prenaramne vyhovovalo. :-)

A TERAZ POZOR!!! :-))), ak si si neracil vsimnut, niektore z uvedenych drog su nelegalne (volne nepredaje a zakonom zakazane uzivat) a niektore legalne.

ALKOHOL patri medzi legalne. Pervitin medzi nelegalne (zakazane).

Takuto slaboduchu demagogiu mozes uplatnovat niekde na prednaske pre mentalne zaostalejsich, alebo  v materskej skolke,  mily focus. POZOOOOOR, POZOOOOOR!!! :-)))))))

Replies


Hosť

#674 Re: to focus

2012-12-18 11:25:35

#665: Sam Zakon, osobne - to focus

Tiež som to čítal a existuje aj ďalšie rozdelenie drog ale toto bolo bežné rozdelenie - a nie len na Wikipédii. Demagóg si sám, lebo si tu priznal že alkohol je "tvrdá droga". Tá posledná veta ma úplne zabila. Zrejme si nevidel v TV ožraté neplnoleté deti takmer na prahu smrti, možno nie si rodič, ktorý sa bojí o svoje deti. Áno, už v materskej škole by sa malo začať s osvetou, prah veku používania alkoholu sa rapídne znižuje. NIE SOM ABSTINET ! Alkohol je legálny, lebo štát na tom profituje - má zisky. Chcel som len poukázať, že drogy mäkké, či tvrdé zostanú drogami.