Petícia proti zastavaniu lúky pod lesoparkom Chrasť v Žiline

Quoted post


Hosť

#1

2017-11-01 08:25

Pán Cibulka, vážime si Váš záujem o veci verejné ale s tou kandidatúrou na predsedu to hádam ešte stále nemyslíte vážne.... Porozmýšlal by som či nie je vhodnejšie spojiť sily proti SMERu ako napríklad včera pán Cehlárik

Replies


Hosť

#2 Re:

2017-11-01 09:01:21

#1: -  

 Mám presne ten istý názor. A navyše, pán Cibuľka, mali by ste byť konzistentný. Teda nebojovať zároveň za zeleň v lesoparku a súčasne navrhovať zahusťovanie Soliniek a výstavbu parkovacieho domu vo vnútri sídliska na doteraz nezastavanej ploche.


Hosť

#6 Re:

2017-11-01 19:06:50

#1: -  

 Ľudia čo ma budú voliť neprejdú k Erike Jurínovej, ja so straníckou politikou v regiónoch nesúhlasím, ak by som sám bol straník tak nikdy mi napríklad strana nedovolí urobiť túto petíciu, pretože napríklad záchrana lúky je v rozpore snáď so záujmami všetkých poslancov podnikateľov a smerákov v Žiline. Toto môžu robiť len slobodní ľudia a preto som presvedčený, že túto slobodnú politiku treba robiť aj v Žilinskom kraji. Pani Jurínovej hlasy neberiem, ona má všetky podmienky, financnu a medialnu podporu aby vyhrala. Uz dvakrat som ah v priamom prenose povedal, ze ak nevyhram ja budem rád ak to bude práve ona. Viac uz naozaj nemozem robit. Ak sa maju vsetci obcania dopredu vzdat lebo strany maju viac penazi na kampan tak potom to nie je demokracia. 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...