Petícia proti zastavaniu lúky pod lesoparkom Chrasť v Žiline

Quoted post


Hosť

#2 Re:

2017-11-01 09:01

#1: -  

 Mám presne ten istý názor. A navyše, pán Cibuľka, mali by ste byť konzistentný. Teda nebojovať zároveň za zeleň v lesoparku a súčasne navrhovať zahusťovanie Soliniek a výstavbu parkovacieho domu vo vnútri sídliska na doteraz nezastavanej ploche.

Replies

Michal Halko

#3 Re: Re:

2017-11-01 10:58:17

#2: - Re:  

 zahustenie nieje v tomto prípade problém, nakoľko je to efektívnejšie než kúsok zelene sem-kúsok tam/ po vzniku p. domu sa možno nájde uvoľneným p. miestam iné využitie- (prax však hovorí, že sa nič neuvoľní, pribudne viac menej využívaných áut- takže sa skôr či neskôr spoplatní rezidenčné parkovanie)

mirec_sk

#4 Re: Re:

2017-11-01 13:30:07

#2: - Re:  

.. presne ako píšete, na "doteraz" nezastavanej ploche. Je len otázka času, pokiaľ bude takáto voľná plocha niekomu z kompetentných tŕňom v oku a prísľubom nemaleho obohatenia no a potom asi budete spokojnejší ak tam postavia ďalšie nákupné stredisko alebo niečo podobné, z čoho bude opäť profitovať jednotlivec a my Solinkári sa budeme búchať po čele a plakať za tak potrebnými parkovacími miestami ;-)..pán Cibulka len tak ďalej, držíme palce a určite Vás podporíme :-) 


Hosť

#5 Re: Re:

2017-11-01 19:02:13

#2: - Re:  

 Tak na inej ploche sa v tejto lokalite sa stavať parkoviská nedajú a keď tu nevytvoríme parkovacie miesta, je pravdepodobné, že poslanci nakoniec aj proti našej vôli presadia platené parkovanie. A tato plocha nema prirodny charakter. ve dto je jasny rozdiel oproti lesoparku a luke :)




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...