Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom

Quoted post


Hosť

#91 Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-15 22:50

#87: Jedna Zidovka ktora nasleduje svojho izraelskeho Spasitela Pana Jezisa - Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 Boh  nic nenici Boh by mal milovat  vsetkych ludi  nielen tzv. vyvoleny narod. Vyvolenych mal aj Hitler a v tomto duchu aj zabijal obyvatelstvo  europy a obsadzoval  cudzie uzemia.

Replies

Host

#92 Re: Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-16 09:52:02

#91: - Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 Asi ste si neprecitali pozorne o com ta pani hore pisala, ked dokazete dat takyto irelevantny komentar.

Skusim Vam to vysvetlit: Zidov Pan Boh vyvolil NIE aby len ICH miloval, ale aby SKRZ NICH pozehnal CELY SVET, tak ze prave u Zidov sa narodil Pan Jezis a prave v Izraely dal svoj zivot za spasenie kazdeho kdo v Neho veri, BEZ OHLADU z akeho naroda pochadza. Teda, Zidov Boh vyvolil aby sa skrz nich objavil celemu svetu a svojou smrtou na krizi a vzkriesenim v Izraely, ponukol spasenie kazdemu narodu! Preto je v Novej zmluve jasne napisane ze spasenie je ZO ZIDOV, pacilo sa to Vam alebo nie, veru je to tak.

Co sa tyka toho ze Boh nic ne nici, to by potom bol aky Boh, keby vsetkych rovnako pustil do neba? Teda, veriacich ludi ktory mu sluzili verne cely zivot spolu aj s islamskimy teroristamy z Pariza, ISISOM, Hamasom, Hitlerom, nenapravitelnimy pedofilmy, vrahmy, cudzoloznikmy... By podla Vas mal Boh vsetkych spolu pustit do neba, preto ze Boh nic/nikoho ne nici? Mozeme len byt radi, ze takyto boh neexistuje. Vdaka Panovy za jeho svatost, pravdu a spravodlivost, a ze v Jeho pritomnosti ziadny hriech neobstoji! A tym padom, v Jeho svatej pritomnosti neobstoja ziadni hriesnici ktori ne urobiii za zivota skutocne pokanie a ne obratili sa Panovi Jezisovy celym srdcom, aby Jeho nasledovali a zili podla Jeho svatej vole, ktora je jasne definovana v Biblii. 

Prepacte prosim Vas moju priamost a uprimnost, ale verim ze je to za Vase dobro; Vase porovnavanie vyvolenyeho Zidovskeho narodu s Hitlerovimy vyvolenimy je natolko nechutne a hnusne, ba az idioticke, a nezasluzi si ziadny dalsi KOmentar, okrem otazky: aku znamku ste mali z historie? Ved uz v 5-ej triede na zakladnej sa deti dozvedia kdo bol Hitler a v akom vztahu so Zidovskym narodom bol!?! Smutne, velmi smutne...