Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom

Quoted post

Spoločne za svetový mier a proti sionizmu!

#19

2015-11-08 07:57

Vyjadrujem solidaritu s Palestínskym národom , na ktorých pácha tzv. štát Izrael genocídu , prenasleduje a zabíja nevinné deti a civilistov , len preto , že sú Palestínčania .Protiprávne okupuje Golanské výšiny a Palestínske územia!

Pácha vojnové zločiny , zločiny proti rase , národnosti a náboženskej slobode!

Na nevinných deťoch , starých ľuďoch , ženách a iných civilistoch uplatňuje svoje nenávistné , satanské násilie , blokádou  územia zo snahou vyhladovať , neprístupnosťou lekárskej starostlivosti , doslova ich vyvraždiť !

Všetky tie zverstvá čo nacisti páchali na Židoch , teraz Židia páchajú na Palestínčanoch!

     

          S  L  O   B   O  D   U   , S A M O S T A T N O S Ť  ,    M   I  E   R          P  A  L  E  S  T  Í  N  E  !

Replies


Anonymous

#27 Re:

2015-11-08 22:05:35

#19: Spoločne za svetový mier a proti sionizmu! -  

My poznáme argumenty skupiny Palestíncov na Slovensku, teda tie, ktoré prezentujú navonok. Boli sme viacerí osobne na manifestáciách a hlavne sme počúvali.

Toto je občianska iniciatíva v ktorej sa nevymedzujeme voči Palestíncom ako ľuďom, či komunite, ale voči javu terorizmu, nenávisti a najnovšie zákerným útokom nožom od chrbta na bezbranných.

Je nám ľúto, že časť palestínskej komunity si tieto metódy osvojila a vyhlasuje ich za nevyhnutný „boj“. Ale objavujú sa medzi Palestíncami takí, ktorí sú aj verejne proti rétorike teroru.

Palestínci majú svojich zástupcov v Knessete, v diplomacii, niektorí slúžia v armáde,... Nikto netvrdí, že Izrael je svätý a že nerobí chyby. Robí ich, tak ako iní politici hocikde inde. Ale to nie je dôvod, aby bolo ospravedlňované zbabelé vraždenie bezbranných ľudí od chrbta. Naposledy 80 a viac ročných ľudí, ktorí nedokážu ujsť pred útočníkmi.

K tomu čo tu píšete: veď príbuzní lídrov Palestínskej samosprávy a dokonca aj Hamasu sú ošetrovaní v izraelských nemocniciach. Nedávno 13ročný chlapec, útočník, ktorý pobodal svojho nič netušiaceho izraelského rovesníka na bicykli, ležal v tej istej nemocnici ako jeho obeť. Až po riadnom ošetrení bol prepustený. Sám Abu Mazén to musel priznať. 


Hosť

#90 Re:

2015-11-15 22:40:30

#19: Spoločne za svetový mier a proti sionizmu! -  

 Pripajam sa: za slobodu, mier a samostatnost  v Palestine!