Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom

Kontaktujte autora petície

Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom.


Hosť

#76

2015-11-11 12:52

Pretože násilie proti bezbranným civilistom je úbohosť
a nespravodlivosť, kdekolvek sa deje. Treba sa proti
tomu rozhodne postaviť.

Hosť

#77

2015-11-11 14:52

Plne sa stotožňujem so znením petície.

Hosť

#78

2015-11-11 17:28

Jsem křesťanka a miluji Židovský národ a přeji si pro něho mír a Boží pokoj.

Hosť

#79

2015-11-11 17:45

Z dôvodov sympatií k tým, ktorí sú neprávom zabíjaní.

Hosť

#80 toto je hulváctvo najhrubšieho zrna ! Izrael je najgenocídnejším štátom sveta ruka v ruke s USA !

2015-11-11 19:29


Hosť

#81

2015-11-11 22:51

Máme žehnat Izraeli dle Genesis 12.3.Obrana Izraele je obranou Evropy. Existence státu Izraele je nejpádnějším důkazem, že Korán není pravdivý. To ví samotní islámisté a proto potřebují Izrael smést z mapy národů. Vidí, že pravý Bůh Izraeli žehná navzdory tomu, co se píše v sůrách. Ale Bůh je pánem nad národy a ruší rady národů.Žalm 33:10-13

Hosť

#82

2015-11-12 05:32

Súhlasím s obsahom. Želám si, aby teroristické útoky na náhodných civilistov boli prísne trestané a morálne neospravedlnitelné.

Hosť

#83

2015-11-12 08:21

Jsem křesťan a židovský lid je mému srdci neodolatelně blízký.

Hosť

#84

2015-11-12 18:33

slovo božie nas veriacich v ježiša krista vedie ktomu abi sme žehnali israelskemu narodu. lebo spasa je zo židov.

Hosť

#85

2015-11-13 11:23

Pretoze som znovuzrodeny krestan a odovzdal som svoj zivot jezisovi kristovi.
Toto nestastne presvedcenie zidovskeho naroda je jednou z pricin preco ho niektori za to nenavidia

#86 Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-13 23:37

#16: -  

 

Jedna Zidovka ktora nasleduje svojho izraelskeho Spasitela Pana Jezisa

#87 Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-14 06:13

#86: Toto nestastne presvedcenie zidovskeho naroda je jednou z pricin preco ho niektori za to nenavidia - Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 Milite sa zlaty moj/zlata moja a mate tu pravdu akoby otocenu v zrkadle, tak Vam skusim napravit ten obraz :-)

Ano, pravdou je, ze zidovsky narod JE vyvoleny Bozi narod a ze ho prave kvoli tomu nenavidia vsetky jeho nepriatelia. Pravdou ale je, ze vacsina zidovskeho naroda NIEJE presvedcena o tom ze je vyvolena, ba naopak, STRASNE MNOHO Zidov Vam na to povie, dakujeme pekne, nech si Boh nabuduce vyvoli niekeho ineho! Cudujete sa takejto odpovede? Tak uvazujte: nieje to logicka odpoved utrapeneho naroda po vyhosteniu z vlastnej zeme, potulaniu sa celym svetom neuverytelnych 2000 rokov dlheho prenasledovania a utekania z krajiny do krajiny, z kontinentu do kontinentu, po 6 milionov umucenych ludi, zien, deti, starych, nemocnych, znasilnovanych, za ziva upalenych v Holokauste?

Vidite, toto bola cena mojho ludu za ten titul vyvoleneho a "privilegium u Boha". PRECO? PRECO tak vysoku, NEKRESTANSKU cenu musel zaplatit moj zidovsky narod? Prave PRETO ze JE VYVOLENY BOZI NAROD a prave PRETO ze ZEM IZRAELA JE VYVOLENA SVATA BOZIA ZEM a prave PRETO ze JERUZALEM JE VYVOLENE, BOZIE MESTO Z KTOREHO PAN JEZIS BUDE VLADNUT CELYM SVETOM. Prave PRETO ho nenavidia vsetky jeho nepriatelia, lebo EXISTENCIA ZIDOVSKEHO NARODA A SLOBODA STATU IZRAELA NA JEHO UZEMI SVEDCI O PRAVDIVOSTI BIBLIE, O PRAVDIVOSTI VSETKYCH BOZICH ZASLUBENI A KAZDEHO BOZIEHO SLOVA A O PRAVDIVOSTI VSETKYCH BIBLICKYCH PROROCTIEV! EXISTENCIA ZIDOVSKEHO NARODA A SLOBODA STATU IZRAELA NA JEHO UZEMI SVEDCI ZE PAN BOH JE ZIVY, ZE RYCHLO PRIDE ZNOVU A ZE BUDE SUDIT KAZDEHO JEDINCA A KAZDY NAROD, A ZE TY KTORY MU NEVERIA A NESLUZIA DNES SKONCIA V PEKLI NAVEKY, A TY KTORY MU VERIA A SLUZIA BUDU S NIM NAVEKY ZIT V NOVOM JERUZALEME.

Keby satan mohol znicit Izrael a zidovsky narod ("vymazat nas z mapy sveta"), dokazal by tym ze Boh Biblie neexistuje, teda ze je Biblia hromada klamstiev a ze Pan Jezis nieje Spasitel sveta, a tym padom by satan nemal ziadny problem presvedcit tento svet zaslepeny nenavistou voci Zidom a Sionu, ze on sam je boh, a ze by ludia mali jemu sluzit, jemu sa klanat, uctievat ho a konat podla jeho prevratenej vole. Preto su antisemitizmus a zapieranie prava Zidom na uzemie Izraela VELMI NEBESPECNA klamstva, pochadzajuca priam z pekelneho dna! 

Pozrime sa co hovori zivy Boh osobne v Biblii: Zachráň sa na Sione ty, čo bývaš u dcéry Bábelu! 12 Lebo toto hovorí Pán zástupov: Za slávou ma poslal k národom, ktoré vás vyplienili. Lebo kto sa vás dotkne, dotýka sa zreničky môjho oka. 13 Lebo, hľa, zaženiem sa na nich rukou a budú korisťou svojich sluhov; vtedy poznáte, že ma poslal Pán zástupov. 14 Plesaj a raduj sa, dcéra Siona, lebo, hľa, ja prídem a budem bývať uprostred teba - hovorí Pán. 15 V ten deň sa pripoja k Pánovi mnohé národy a budú mojím ľudom, budem teda bývať uprostred teba a budeš vedieť, že ma poslal Pán zástupov k tebe. 16 Vtedy sa zmocní Pán svojho dedičstva, Júdu, a posvätnej zeme a zase si vyvolí Jeruzalem. 17 Nech zatíchne každé telo pred Pánom, keď sa zdvihne zo svojho trvalého príbytku!“ Prorok Zacharias 2:11-17

Niekolko biblickych faktov: zivy Boh sam seba predstavuje ako: zivy Boh Izraelov, svaty Izraelov, zivy Boh Avraamov, Izakov a Jakubov. Uzemie Izraela zivy Boh naziva svojim dedictvom, svojou svatou zemou. Jeruzalem zivy Boh naziva svojim svatym mestom, do ktoreho znovu Pan Jezis pride a odkial bude vladnut celym svetom. Jedine Izrael okrem vsetkych narodov na zemi, zivy Boh naziva zrenicom svojho oka. Jedine Izraelu, okrem vsetkych narodov na zemi, zivy Boh slubil ze bude existovat naveky a ze kazdeho nepriatela, ktory by sa ho pokusil znicit, sam Boh znici a zachrani Izrael. Na konci sveta CELY Izrael ako narod bude zachraneny, na rozdiel od ostatnych narodov z ktorych jednotlivy predstavitelia budu zachraneni, tak ze kazdy Zid na svete uveri ze Pan Jezis je Izraelov Spasitel a Spasitel celeho sveta. Sam Pan Jezis povedal o sebe ze prisiel na prvom meste pre stratene ovecky doma Izraelovho.

Na koniec otazka pre vas: kolko do teraz na svete bolo silnych, velkych, mocnych narodov, vladcov, kralovstiev, rys? Ako na pr. Rimske, Otomanske, Perzijske, Asyrijske, Egyptske, Babylonske, Macedonske alebo Hitlerov Treti rajh? Kde su dnes vsetky tyto mocnosti a narody? Ziadna ne prezila, ziadna neexistuje. Svedcia o nich len historicke udalosti pod prachom studentskych knich a arheologickych objavov. Ako si teda, v svetle tejto reality, vysvetlujete skutocnost, ze jeden malicky, utrapeny, po celom svete prenasledovany Izrael a zidovsky narod a jeho malicka zem, nie len ze prezili, ale ako Fenix z popola povstali po Holokauste, a su stale ten isty narod, so svojim jazykom, kulturou a zo svojim statom? Biblicke vysvetlenie je jasne: prave PRETO ZE BOH SAM SI VYVOLIL IZRAEL AKO NAROD ABY SA SKRZ NEHO OBJAVIL CELEMU SVETU A POSLAL SPASITELA PANA JEZISA KRISTA, ABY BOL ZACHRANENY KAZDY, KDO SA OBRATI BOHU IZRAELOVOM A PRIJME IZRAELOVHO SPASITELA ZA SVOJHO SPASITELA A BOHA. Prave PRETO si Boh sam zachranil svoj vyvoleny narod az do dnes a zachrani ho aj nabuduce a bude za neho bojovat NAVEKY. Mate pravo neverit tymto faktom, mate pravo pochybovat a pripisovat vsetky fakty nahode, mate sa pravo aj hnevat na mna, ale nic z toho nezmeni tuto pravdivu skutocnost, ktora uplne potvrdila a aj nadalej nepretrzite potvrdzuje vsetky biblicke proroctva a kazde Bozie slovo ako PRAVDIVE :-)

Citajte si Bibliu, zlati moji, spoznate v nej pravdu a pravda Vas vyslobodi kazdeho omilu. Je VELMI dvolezite ne byt v omile! Co poviete na to ze, vsetcy nacisti na cele s Hitlerom sa vyhlasovali za krestanov, riadne chodili do kostolov (katolickyh a protestantsckyh zaroven) a pisne tvrdili ze konaju volu Vsemohuceho Boha, vrazdiac deti, zeny, starych, nemocnych, slabych, muzov, babetka, znasilnenych, umucenych, za ziva upalenych... Zidov, len PRETO ze su - ZIDIA!?!

Ked sa dnes touto peticiou staviame proti islamskemu terorizmu voci Zidum v Izraeli, pocujeme protestujuce hlasy, ze co si z toho robime velke halo, ved extremnych muslimov, teroristov je len 10-12% od vsetkych muslimov na svete, ze to je take mizive percento! Nezabudnime ale, ze nacistov v Nemecku bolo LEN MIZIVYCH 7% obcanov a AKE PEKLO NA ZEMY NAROBILI!?!

ZOBUD SA SLOVENSKO MOJE, UZ JE CAS!!! NE CAKAJ ABY TA BLESKY ISLAMSKEHO HROMU VO VLASTNOM DVORE ZBUDZOVALI, LEBO UZ BUDE POZDE PRE TEBA!!!

Marian

#88

2015-11-14 22:49

Pretože som proti násiliu voči nevinným občanom Izraela.


Hosť

#89

2015-11-15 12:59

Štát Izrael má právo a povinnosť chrániť svojich občanov proti teroristom, používať potrebné potrebné prostriedky na bezpečnosť a život v krajine a má právo na rovnaké zaobchádzanie na existenciu, ako všetky ďalšie demokratické štáty vo svete.

Hosť

#90 Re:

2015-11-15 22:40

#19: Spoločne za svetový mier a proti sionizmu! -  

 Pripajam sa: za slobodu, mier a samostatnost  v Palestine!


Hosť

#91 Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-15 22:50

#87: Jedna Zidovka ktora nasleduje svojho izraelskeho Spasitela Pana Jezisa - Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 Boh  nic nenici Boh by mal milovat  vsetkych ludi  nielen tzv. vyvoleny narod. Vyvolenych mal aj Hitler a v tomto duchu aj zabijal obyvatelstvo  europy a obsadzoval  cudzie uzemia.

Host

#92 Re: Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-16 09:52

#91: - Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 Asi ste si neprecitali pozorne o com ta pani hore pisala, ked dokazete dat takyto irelevantny komentar.

Skusim Vam to vysvetlit: Zidov Pan Boh vyvolil NIE aby len ICH miloval, ale aby SKRZ NICH pozehnal CELY SVET, tak ze prave u Zidov sa narodil Pan Jezis a prave v Izraely dal svoj zivot za spasenie kazdeho kdo v Neho veri, BEZ OHLADU z akeho naroda pochadza. Teda, Zidov Boh vyvolil aby sa skrz nich objavil celemu svetu a svojou smrtou na krizi a vzkriesenim v Izraely, ponukol spasenie kazdemu narodu! Preto je v Novej zmluve jasne napisane ze spasenie je ZO ZIDOV, pacilo sa to Vam alebo nie, veru je to tak.

Co sa tyka toho ze Boh nic ne nici, to by potom bol aky Boh, keby vsetkych rovnako pustil do neba? Teda, veriacich ludi ktory mu sluzili verne cely zivot spolu aj s islamskimy teroristamy z Pariza, ISISOM, Hamasom, Hitlerom, nenapravitelnimy pedofilmy, vrahmy, cudzoloznikmy... By podla Vas mal Boh vsetkych spolu pustit do neba, preto ze Boh nic/nikoho ne nici? Mozeme len byt radi, ze takyto boh neexistuje. Vdaka Panovy za jeho svatost, pravdu a spravodlivost, a ze v Jeho pritomnosti ziadny hriech neobstoji! A tym padom, v Jeho svatej pritomnosti neobstoja ziadni hriesnici ktori ne urobiii za zivota skutocne pokanie a ne obratili sa Panovi Jezisovy celym srdcom, aby Jeho nasledovali a zili podla Jeho svatej vole, ktora je jasne definovana v Biblii. 

Prepacte prosim Vas moju priamost a uprimnost, ale verim ze je to za Vase dobro; Vase porovnavanie vyvolenyeho Zidovskeho narodu s Hitlerovimy vyvolenimy je natolko nechutne a hnusne, ba az idioticke, a nezasluzi si ziadny dalsi KOmentar, okrem otazky: aku znamku ste mali z historie? Ved uz v 5-ej triede na zakladnej sa deti dozvedia kdo bol Hitler a v akom vztahu so Zidovskym narodom bol!?! Smutne, velmi smutne...

NIKDO NA SVETE NE POZABIJAL VIAC MUSLIMOV AKO SAMY MUSLIMOVIA!

#93 Re: Re:

2015-11-16 10:04

#90: - Re:  

 POzor, ste na zlej stranke! Chodte sa do Pariza pozriet na zubozene pozostatky Svojich bratov muslimov, ci dokazete identifikovat niektore z ich vybuchnutych telies, rozmazanych po parisskych Ulickach! Ved mate rovnaku agendu, aj oni bojovali za slobodu Sirie a Iraku, ako co Vasi bojuju za slobodu Palestiny, no nie?


Hosť

#94

2015-11-19 16:18

vyjadrujem solidaritu so štátom Izrael

Hosť

#95 Re:

2015-11-26 13:57

#16: -  

 

Omyl. Vyvolenosť Židovského nárda spočívala v tom, že z tohto národa sa mal narodiť Mesiáš - Spasiteľ a Vykupiteľ sveta. Ako to dopadlo, vieme všetci.

K Izraelu, Palestíne a nevinným bezbranným len toľko: Čim sa previnili a čim boli vyzbrojení Palestínčania, ktorých Židia po založení Izraela naložili na korby nákladných aut, odviezli za Jordánsku hranicu a každého, kto sa pokúsil vrátiť zastrelili?

Zasej vietor, zožneš búrku.


Hosť

#96 Re: Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.

2015-11-27 12:22

#87: Jedna Zidovka ktora nasleduje svojho izraelskeho Spasitela Pana Jezisa - Re: Re: Vazeny pane alebo dama. Ziaden narod na Zemi nema ziadne privilegium u Boha.  

 "Jeho krv na nás a na naše deti."     Mt 27,  25

 

Takže to nieje trest za vyvolenosť  ale za vydanie,odsúdenie a ukrižovanie Božieho Syna , Vykupiteľa sveta , Pána Ježiša Krista !

 

A hlavne za odpadnutie od Pravého , Jediného  Boha v troch Božských osobách : Otec , Syn a Duch Svätý.