Petícia na zvysenie rodicovského prispevku pre rodicov

Quoted post


Hosť

#252 Re: Re:

2015-06-19 12:18

#234: - Re:  

 toto moze napisat bud politik ci clovek ktory nema dieta pre takychto ludi je to na slovensku tak jak to je

 

Replies


Hosť

#253 Re: Re: Re:

2015-06-19 12:24:32

#252: - Re: Re:  

 Nie som politik a mám dve deti. Ale život som zobral do vlastných rúk a staram sa. Viem čo je to žiť z jedného platu. Manželka bola 5 rokov na materskej a po nástupe do zamestnania ju čakala výpoveď.

Ale deti sme chceli a postaráme sa o ne.

Od skončenia VŠ som nebol ani deň nezamestnaný a na dávkach. Štát som účtovnými čachrami neobral na daniach ani o 1€. Po zamestnaní slúžim bez nároku na odmenu týždenne cca 5-8 hodín v charite. Máte pravdu. Pre takýchto ľudí ako som ja je na Slovensku ešte tak, ako je. Inak by bolo ešte horšie.


Hosť

#291 Re: Re: Re:

2015-06-19 13:55:31

#252: - Re: Re:  

 no neviem... vsetci sa tak velmi chcu priblizit prijmom zo zapadu... ukazte mi jedinu krajinu, ktora sa STARA ZO STATNYCH penazi o deti do veku ich troch rokov (casto i dlhsie) a kde matka nema obmedzenie pri privirobeni si popri rodicaku bez toho, aby jej ho znizili... NIKDE!!!! Netarajte tu, ze ZASE TO SLAVNE SLOVENSKO... Ano, som rodicom dvoch deti (4 roky a 1,5 roka), matersku som dostavala 9 mesiacov a potom sa bud vratim do prace, alebo ostavam doma s dietatom bez prijmu a o pracu pridem :( ... nestazujem sa, len vam chcem povedat, ze vobec nie ste na tom tak zle, ako sa vsetci tu (vacsina) prezentujete... kto ini sa ma postarat o VASE deti, ak nie vy, RODICIA!!! ak nie ste toho schopni, dajte dieta do kojeneckeho ustavu, pripadne detskeho domova, tam sa o neho stat postara, pretoze rodic zlyhal... co ja by som dala za to, keby som mala moznost byt s dietatom doma 3 roky!!!!!!!!!! a este aby mi za to niekto platil!!!!!  ludia uz nacisto odchadzate od rozumu???? a ze dieta ma byt s matkou doma 3 roky, lebo.... to su alibisticke vyhovorky mamiciek, ktorym to tak vyhovuje, pretoze dieta je psychicky zrele v 18. mesiaci na to, aby zacalo spoznavat kolektiv rovesnikov, aby bolo sucastou zivota ludi v jeho veku a vtedy je to obdobie, kedy sa dieta zacina osamostatnovat a uvedomovat si svoju identitu, sameho seba ako osobnost - uz nie ako sucast matky, pretoze tak sa male deti vnimaju, seba a matku ako jedno telo a jeden duch doslova... prave tymto systemom - bezdovodnym a hlupym, ze matka je doma s dietatom do jeho troch rokov, je dieta ochudobnovane v jeho vyvoji o vela!!!

a nakoniec... autorka peticie si mohla dat najprv text skontrolovat niekomu, kto aspon trosku ovlada SLOVENSKY JAZYK a gramatiku, pretoze ohanat sa tu nezmyslami, ako ze co vychovavame svoje deti pre stat (HAHAHAHAHAH) a podobne bludy, stavat sa za STAT ako niekoho zodpovedneho v tomto pripade a neovladat ani zaklady gramatiky je vysmesne, smutne, len nie realisticke...

prajem vsetkym pekny den!

Jana


Hosť

#332 Re: Re: Re:

2015-06-19 16:16:28

#252: - Re: Re:  

 presne tak ešte poprípade niekto kto ma veľa peňazí


Hosť

#530 Re: Re: Re:

2015-07-09 17:33:07

#252: - Re: Re:  

 To napísal jedine politik... Hlavou mi prebehla hneď Beňová