Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

Skutocnost!!

#421 Re: Re: Re: Re:

2015-02-19 13:30

#415: PetoS - Re: Re: Re:  

urcite bol lepsi fyzik ako ja! neviem, ale co tym chces povedat. p*coval on do nejakej strategie ochrany a podpory ludskych prav? a citoval bibliu ako dovody/fakty podporujuce jeho p*covanie?

ja hovorim, ze viera je kazdeho osobna vec a tiez hovorim, ze biblia nie su fakty! a ze boh neexistuje inak ako myslienka/postava vytvorena clovekom!

ak chces verit v posmrtny zivot (ako nieco krajsie a lepsie) nakolko v tomto zivote sa trapis a ze to musi predsa mat vsetko nejaky vyssi ciel/zmysel, tak je to tvoja vec. pre mna to nie je dovod na vieru.

je to pre mna akurat dovod, aby som takeho cloveka, ktory tomu veri, povazoval za lahko ovplyvnitelneho a iracionalne a nekriticky zmyslajuceho!

ale ak ti to pomaha zit tento nefer, a tazky zivot, plny trapenia, tak do toho.

najlepsie na tom vsetkom je to, ze ked zomries, tak sa ani nedozvies, ci si mal pravdu alebo nie. mozno este par minut haluzi, kym este bude mat tvoj mozog kyslik a potom koniec vedomia a uvedomovania si hocicoho.

ak mas naivnu predstavu, ze ked zomries, tak budes schopny nieco si uvedomovat alebo citit, tak sa velmi mylis!

tento svet (plny trapenia, podla niektorych) je vsetko, co mame! skus sa nad tym zamysliet, pred tym ako sa rozhodnes ho cely prezit/pretrpiet s vierou, ze potom je este nieco dalsie/lepsie/krajsie!

Replies


Hosť

#438 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-19 18:15:59

#421: Skutocnost!! - Re: Re: Re: Re:  

 Aké bude vaše prekvapenie ked pri vašej smrti pristúpi bytosť a povie ti " tak Ahoj ja som ten Ježiš ktorého si nepoznal a neveril  ked ti o mne hovorili" uf chcela by som uzrieť vaše prekvapenie,ale nechcela by som byť vo vašej koži. Prajem vám aby ste sa s ním stretol ešte teraz. Všetko dobré vám prajem

Hosť

#502 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-22 14:34:11

#421: Skutocnost!! - Re: Re: Re: Re:  

 tiez by som chcela reagovat na to ako si myslite,ze Boh neni,Boh existuje a ma rad aj vas!ja som bola neveriaca. teraz verim,milujem Boha, On je laska, je uzasny!!!!poradim vam modlite sa Pane ak si, daj mi znamenie!proste ho ale s pokorou neprestante a Boh Vam tak ako aj me, da znamenie,ze existuje a chce aby kazdy isiel do neba!poviem Vam aspon nieco z mojho zivota v skratke.

Nebola som vychovana vo viere.ked som sa tak modlila ako Vas teraz nabadam raz v noci som sa zobudila a prisel Pan Jezis pohladil ma a ja som v tu noc sa obratila o 180 stupnou.taktiez som mala ako veriaca uz rakovinu lymfatickych uzlin nedavali mi sancu na zivot a uz je to 9rokov a som tu.vdacna Bohu,ze ma tu este nechal.mala som transplantaciu kostnej drene , vtedy som mala sen,ze trojuholnik a v nom anjelik zostupil ku mne a opytal sa ma co chcem.ja som povedala,ze chcem byt zdrava anjel povedal budes ale treba posluchat.nepochopite veriacich dovtedy dokud sam neocistite svoju dusu vo sviatosti zmierenia.pak verte vo vasej dusi ak to bude uprimne,zacne svitat!!!!!nech Vam zehna Boh ktory ma aj s vami plan!