Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Quoted post

Skutocnost!!

#379

2015-02-18 22:35

samy boh a jezis, skoro nic ine tu necitam. este ducha svateho ste zabudli.

FYI: boh nie je. jezis nebol a nie je. a duch svaty nie je. nebo nie je. peklo nie je. smrt je koniec.

cim skor si to uvedomite/pripustite, tym lepsie pre vsetkych!

az do precitania komentarov u tejto a inych peticii s podobnou temou, som si neuvedomoval, aki su niektori veriaci hlboko zabrzdeni a uvazneni v tejto mega lzi.

ak by boh aj existoval, tak by ste boli jeho urazkou a poj*bal by vas vsetkych svojim vsemocnym kktm!

zacinam si velmi zelat, aby sa veriaci uvedomili a videli, ze viera je kazdeho osobna vec. osobna v zmysle, ze by nemala zasahovat do zivotov inych ludi.

ja veriacich povazujem za take spolocenstvo ludi, ktori viac-menej veria tej istej veci, stretavaju sa a bavia sa o tom, prinasa im to radost, potesenie, pomoc a nadej. je to nieco ako zaujmovy kruzok.

ale ked sa tento zaujmovy kruzok stane zbranou v rukach predstavitelov cirkvi s cielom presadzovania ich chorych pravd a udrzania si moci, tak to zacina ist do peknych p*cii!

zivot je jednoduchy, ked mate na vsetko autoritu, ktora vam hovori, co mate robit. opustite tuto jednoduchost, ktora vytvara zlo a nenavist a zacnite pouzivat rozum. budte tolerantni a doprajte inym to, co je pre vas samozrejmostou.

nikto vam tu nezakazuje zakladat si rodiny a mat deti, nikto vam tu nejde rozbijat rodinu a ani brat vase deti.

ziadny gayi vas tu nejdu t*tkat do riti a ziadne lesbicky vam nejdu lizat p*ce bez vasho suhlasu!

je tu akurat snaha napravit dlho trvajucu nespravodlivost a snaha naucit nas to, co potrebujeme vediet pre zivot v tolerantnej spolocnosti.

kto toto nechape je idiot a ak sa este takyto idiot ohana bibliou a bohom, tak ho povazujem za kkta alebo p*cu, ktori by nemali mat pravo rozhodovat o nicom, co sa ich osobne netyka!

Replies


Hosť

#395 Re:

2015-02-19 08:21:25

#379: Skutocnost!! -  

 Počkaj až pri konci tvojho života ho budeš volať ale Boh nám hovorí "každý hriech sa odpustí kto sa obráti k môjmu milosrdenstvu... ale hriech proti Duchu Svätému sa neodpustí ani v tomto živote ani v budúcom. Možno si nemal tú milosť poznať P. Ježiša a Jeho Milosrdné a milujúce srdce.Ale hľadaj a túž ho spoznať ucítiš jeho nesmiernu lásku a lásku jeho Svätej Matky Panny Márie. Nerúhaj sa už a neútoč čo je pre nás sväté,nechci sa podobať nikomu- ale hľadaj a túž. Pre Boha je každý človek,jeho  dieťa , či chceš alebo nie.Je to tak .  V Bohu je  pravý   pokoj.

 


Hosť

#397 Re:

2015-02-19 08:27:45

#379: Skutocnost!! -  

 Sudruh, vidno ako si s touto otazkou vysporiadany.

BTW: este mas dalsich par farieb, ktore mozes pouzit, nevahaj.


Hosť

#399 Re:

2015-02-19 08:44:36

#379: Skutocnost!! -  

 Pozri modlitbu hosť 393, bolo by lepšie ak si uvedomíš skutočnosť že < nebo je,  peklo je > bude sa ti lepšie žiť,lebo dáš svojmu životu zmysel. Takto žiješ bez zmyslu iba jesť a spať, ponadávať a vyliať svoju zlosť na tých ktorých ani nepoznáš a naviac veľmi si na tomto mieste  zneuctil Boha. Nech ti je pri smrti milosrdný. človek má rozum aby ho použil. tak to využi nemárni už čas !

 

palo

#417 Re:

2015-02-19 12:54:58

#379: Skutocnost!! -  

 a že rohatý nie je


Hosť

#434 Re:

2015-02-19 17:34:39

#379: Skutocnost!! -  

dodám len jeden dotaz....tvrdíš, že Ježiš nebol a nie je.... už len v tomto tvrdení sa veľmi mýliš, každý historik ti povie, že Ježiš je skutočná osoba (nie výmysel ako hovoríš), sú o tom dôkazy a záznamy (nemyslím Bibliu ale staré rímske spisy) a sú záznamy aj o tom, že bol ukrižovaný....tieto veci sa učia na hodine dejepisu na stredných školách (nie na náboženstve) .... takže ty síce nemusíš veriť tomu, že bol božím synom ale nemôžeš v žiadnom prípade poprieť, že existoval ;)