Petícia proti vládnej Stratégii ľudských práv

Skutocnost!!

/ #379

2015-02-18 22:35

samy boh a jezis, skoro nic ine tu necitam. este ducha svateho ste zabudli.

FYI: boh nie je. jezis nebol a nie je. a duch svaty nie je. nebo nie je. peklo nie je. smrt je koniec.

cim skor si to uvedomite/pripustite, tym lepsie pre vsetkych!

az do precitania komentarov u tejto a inych peticii s podobnou temou, som si neuvedomoval, aki su niektori veriaci hlboko zabrzdeni a uvazneni v tejto mega lzi.

ak by boh aj existoval, tak by ste boli jeho urazkou a poj*bal by vas vsetkych svojim vsemocnym kktm!

zacinam si velmi zelat, aby sa veriaci uvedomili a videli, ze viera je kazdeho osobna vec. osobna v zmysle, ze by nemala zasahovat do zivotov inych ludi.

ja veriacich povazujem za take spolocenstvo ludi, ktori viac-menej veria tej istej veci, stretavaju sa a bavia sa o tom, prinasa im to radost, potesenie, pomoc a nadej. je to nieco ako zaujmovy kruzok.

ale ked sa tento zaujmovy kruzok stane zbranou v rukach predstavitelov cirkvi s cielom presadzovania ich chorych pravd a udrzania si moci, tak to zacina ist do peknych p*cii!

zivot je jednoduchy, ked mate na vsetko autoritu, ktora vam hovori, co mate robit. opustite tuto jednoduchost, ktora vytvara zlo a nenavist a zacnite pouzivat rozum. budte tolerantni a doprajte inym to, co je pre vas samozrejmostou.

nikto vam tu nezakazuje zakladat si rodiny a mat deti, nikto vam tu nejde rozbijat rodinu a ani brat vase deti.

ziadny gayi vas tu nejdu t*tkat do riti a ziadne lesbicky vam nejdu lizat p*ce bez vasho suhlasu!

je tu akurat snaha napravit dlho trvajucu nespravodlivost a snaha naucit nas to, co potrebujeme vediet pre zivot v tolerantnej spolocnosti.

kto toto nechape je idiot a ak sa este takyto idiot ohana bibliou a bohom, tak ho povazujem za kkta alebo p*cu, ktori by nemali mat pravo rozhodovat o nicom, co sa ich osobne netyka!