Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev

Quoted post

kyselina adenozín-trifosforečná

#14 Absolútna sloboda je anarchia

2015-02-12 22:27

Som proti ich zavedeniu na Slovensku, pretože  ak budú schválene nezostane to iba pri partnerstvách , ale podla EU súdu im budeme musieť povoliť aj adopcie detí či sa nám to páči alebo nie (vid. Rakúsko). A žiadny dospelý nemá právo na dieťa  nech je homo/heterosexuál.Jedine dieťa má právo na otca a mamu,dieťa nieje žiadne zvieratko že si ho môže hocikto adoptovať ak má potrebu sa o niekoho starať. Ďalšia vec ak by boli schválene registrované partnerstva-adopcie detí homosexuálnymi parmi ich žiadostiam by muselo byť vyhovene ako prvým inak by boli diskriminovaný(alebo by boli diskriminované skôr hetero pári?).Na prvom bratislavskom PRIDE boli dvaja efektovaný muži s kabelkami ktorý vyhlásily:,,No, my by sme chcely dve detičky . Jedno biele druhé čierne...´´ K diskriminácii poviem asi toľko , že v ,,slobodnej´´ spoločnosti (v ktorej je uzákonnené registrované pertnerstvo) je zakázane vyjadriť svoj nesúhlas s LGBT inštitúciou. Každý kto tak urobý je bud´ bigotný katolík,homofob alebo nacista- Brendan Eich  je tvorcom programovacieho jazyka Javascript a spoluzakladateľom spoločnosti Mozilla. Bol menovaný do jej čela, čo rozhorčilo zamestnancov spoločnosti aj zákazníkov pretože v roku 2008 venoval 1000 dolárov na kampaň na podporu kalifornského ústavného dodatku, ktorý stavia mimo zákon svadby osôb rovnakého pohlavia. Kalifornčania vtedy v referende tento dodatok schválili, súd ho ale neskôr označil za protiústavný.

.LGBTI komunita dostala od Americkej vládi dotáciu vo výške milion dolárov a do roku 2016 má nárok na d´alšie tri.

K tým dôvodom PREČo je reg. P. potrebne: V súčasnosti ani manželia  nemajú zo zákona právo dozvedieť sa o zdravotnom stave svojho manžela za jeho života bez jeho výslovného súhlasu. Informácie môže lekár podať iba osobe s plnomocenstvom a po smrti aj osobám žijúcim s pacientom v trvalej domácnosti či potomkom.

Právo na dedenie majú podľa slovenských zákonov aj iné osoby, deti a aj osoby žijúce so zomrelým v trvalej domácnosti. Súčasný zákon nevylučuje z dedenia homosexuálneho partnera, ktorý žije s inou osobou v trvalej domácnosti.  Podľa § 474 ods. 1 Občianskeho zákonníka aj osoby, ktoré žijú spolu v trvalej domácnosti viac ako rok, sa stávajú dedičmi priamo zo zákona.

NIKTO homosexuálom nezakazuje spolu žiť, milovať sa ale povíšiť ich vzťach na uroveň manželstva je nevhodne a povedal by som že nespravodlive pretože základným účelom mazželstva je plodenie a výchova detí čoho homosexuálne manželstvo nieje schopne.  

V roku 2012 bolo riziku chudoby na Slovensku vystavených 13,2 % obyvateľov, čo je približne 715 tisíc ľudí. Medziročne ide o mierny nárast o 0,2 percentuálneho bodu. Vyplýva to z údajov Štatistického úradu SR. Ak chce byt Slovensko moderná krajina mala by najskôr začať riešiť takéto problémi alebo napr. To že priemerná mzda Slováka je  3-krát nižšia ako v iných krajinách Eurozóny  ak sa im chceme pripodobniť začal by som inými vecami .  

 

Na záver(nikoho nechcem strašiť ani zastrašovať ) sem uvádzam gay manifest( slávnostné verejné vyhlásenie nejakých programových zásad,  ideový program-vyznam slova manifest) ,zatiaľ jediny (pokiaľ viem) , ktorý gay komunnita má :   http://rodobrana.org/manifest-gay-hnutia-1987/                                                          

Replies

semhockym

#51 Re: Absolútna sloboda je anarchia

2015-02-18 08:52:20

slovenka

#88 Re: Absolútna sloboda je anarchia

2015-03-21 09:46:45

#14: kyselina adenozín-trifosforečná - Absolútna sloboda je anarchia  

 Presne môj názor...homosexuali maju rovnake prava na život ako my hetero...s tym rozdielom že my hetero sme plodní, oni nie a preto by sa s tym mali zmieriť a nevytvárať manifestácie a novú vojnu medzi ľuďmi...či tu chceme žiť ako v Sodome a Gomore??? Tam sa tak žilo...a bolo to pár tisíc rokov dozadu...svet chce byť moderný a sám žije ako opice v praveku...