Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev
Re: Re: Re:
Nemozem uveriť, že na Slovensku su tak netolerantni ludia. Prosim Vas kde mate tu lasku k vsetkemu zivemu, ked uz tu tahate bibliu.
Re: Učebnice pre škôlkarov
#77: Peter - Učebnice pre škôlkarov
Viete co je zaujimave, že ja som sa v svojom zivote stretla s tym, ze ked sa ma moje deti spytali na pohlavne organy a ja som im kludne odpovedala na ich otazky, tak to prijali ako informaciu a viac to neriesili. Su deti ktore za taketo otazky okrikuju a zahanbuju a tie deti su este zvedavejsie a co je najhorsie v dospelom veku nemej tolerntne az zakomplexovane.
Re: Re: Homo zvázok je hriech !
#11: Mirči - Nikola - Re: Homo zvázok je hriech !
Prečo do toho pletiete veriacich a stále len veriacich? aj väčšina slovenských neveriacich je proti tomu a zároveň sa väčšine slovenských neveriacich nechce chodiť k referendám(takisto sa im nechce chodiť ku voľbám ani robiť nič iné pre štát)....ja som však bola.
Nesúhlasím...
www.peticie.com/pprp
Odpoveď pre nezodpovednú matku.
#79: mama - Re: Učebnice pre škôlkarov
Nechcite mi povedať, že vy svojim deťom v predškolskom veku vysvetľujete funkciu pohlavných orgánov, čo patrí najskôr do obdobia po dovŕšení 10-teho roku života. Musím konštatovať, že ste zvrhlá osoba a vaše detí skôr či neskôr na to doplatia. Ináč k homosexuálnym partnerstvám nemám pripomienky, nech si žijú svoj život, ale zásadne nesúhlasím s adopciou detí. Pýtam sa, kde sú práva adoptovaných detí, ktoré majú právo žiť normálny život s mamou a otcom, hoci nie s vlastnými rodičmi ? Ako sa takéto deti budú cítiť v kolektíve svojích rovesníkov ? Čo z tých detí vyrastie ? Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nesúhlasím. www.peticie.com/pprp
fuj!
Takuto nezmyselnu peticiu podpisovat urcite nebudem!!! Fuj, buzici nech idu na svoj ostrov!!! A este deti?! No to urcite :D
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Absolútna sloboda je anarchia
#14: kyselina adenozín-trifosforečná - Absolútna sloboda je anarchia
Presne môj názor...homosexuali maju rovnake prava na život ako my hetero...s tym rozdielom že my hetero sme plodní, oni nie a preto by sa s tym mali zmieriť a nevytvárať manifestácie a novú vojnu medzi ľuďmi...či tu chceme žiť ako v Sodome a Gomore??? Tam sa tak žilo...a bolo to pár tisíc rokov dozadu...svet chce byť moderný a sám žije ako opice v praveku...
Re: Učebnice pre škôlkarov
#76: Peter - Učebnice pre škôlkarov
Toto je čistý hnoj! Do 12ročných dievčat chcú pchať antikoncepciu a zdegenerovať ich hormóny!!! Fuj! Špiny všetci tí, čo ubližujú deťom, na ktorych robia pokusy a ničia im zdravie!!! Že moderná Európa??? Chorá Euròpa rovnako ako kmene kde vydávaju 8ročne dievčatká za 50tnikov!!! Rodičia dobrovolne vydajú svoje dieťa do rúk pedofilom! Zohavujú si deti obriezkami a potom ich nechajú pedofilovi rozrezať nožom! Je mi z celého sveta zle!!! Bože ukonči to prosím!!!
Re: Odpoveď pre nezodpovednú matku.
#82: psychologička - Odpoveď pre nezodpovednú matku.
Presne môj názor...deti sa maju hrať s babikami a autičkami a nie im dávať do hlavičiek niečo čo v ich hlavičkach nemá byť!!! Táto matka berie deťom ich detstvo!!!
Re: Re: Re: Re: Homo zvázok je hriech !
Slušný ľudia tolerujú lesby a gejov už tisíce rokov. Nikto im nezakazuje ich spolunažívanie, majetok si môžu tieš právne previešť. Tak aká dyskriminácia.
No ak ide o deti?
Treba nech sa idú liečiť, lebo vychovajú takú istú bukvicu ako sú sami !!!!
A buzeranti vo veľkom podpisujú!?????
Kam to smerujeme?
Teraz buzeranti, pedofili,potom zoofili a iní fili!
Teraz potrat,eutanáziu pre chorych,potom pre invalidov,starych,nezamestnanych,tych čo majú iný názor ako ten ich!!!
Všetcia mlčte,lebo keď hovoríte,tak ich obmedzujete na pravach!
Iba oni smu propagovaľ svoj pomýlený,hriešny,chorý a perverzný názor!!!!!
Ľudia,spamätajte sa!
A dajte sa liečiť!!!!!!!!!
!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!
Re: Re: Homo zvázok je hriech !
#9: wiki - Re: Homo zvázok je hriech !
:D Nesčítaný, kriticky nemysliaci človek...neviem či si tak zakomplexovaný/á alebo ti vymyla mozog bolševická škola, ale takýto komentár je hodný človeka, ktorý si meria IQ podľa svojej váhy :)
Chorý sa majú liečiť a nie šíríť svoje halucinácie!!!
Liečte sa a normálnym ľuďom dajte pokoj a neotravujte vzduch na zemi!
Homosexualita je choroba , ktorá sa dá vyliečiť!tak sa liečte!
| This discussion has been closed. |

Učebnice pre škôlkarov
Antikoncepcia pre najmenších