Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev
Táto diskusná téma bola automaticky vytvorená k petícií Petícia za schválenie registrovaných partnerstiev.
Peter |
#76 Učebnice pre škôlkarov2015-02-20 18:42Antikoncepcia pre najmenších |
Peter |
#77 Učebnice pre škôlkarov2015-02-20 18:43Je to prevrátené a choré |
mama |
#78 Re: Re: Re:2015-02-21 06:32Nemozem uveriť, že na Slovensku su tak netolerantni ludia. Prosim Vas kde mate tu lasku k vsetkemu zivemu, ked uz tu tahate bibliu.
|
mama |
#79 Re: Učebnice pre škôlkarov2015-02-21 06:38#77: Peter - Učebnice pre škôlkarov Viete co je zaujimave, že ja som sa v svojom zivote stretla s tym, ze ked sa ma moje deti spytali na pohlavne organy a ja som im kludne odpovedala na ich otazky, tak to prijali ako informaciu a viac to neriesili. Su deti ktore za taketo otazky okrikuju a zahanbuju a tie deti su este zvedavejsie a co je najhorsie v dospelom veku nemej tolerntne az zakomplexovane. |
Hosť |
#80 Re: Re: Homo zvázok je hriech !2015-02-21 08:26#11: Mirči - Nikola - Re: Homo zvázok je hriech ! Prečo do toho pletiete veriacich a stále len veriacich? aj väčšina slovenských neveriacich je proti tomu a zároveň sa väčšine slovenských neveriacich nechce chodiť k referendám(takisto sa im nechce chodiť ku voľbám ani robiť nič iné pre štát)....ja som však bola. |
psychologička |
#82 Odpoveď pre nezodpovednú matku.2015-02-24 07:18#79: mama - Re: Učebnice pre škôlkarov Nechcite mi povedať, že vy svojim deťom v predškolskom veku vysvetľujete funkciu pohlavných orgánov, čo patrí najskôr do obdobia po dovŕšení 10-teho roku života. Musím konštatovať, že ste zvrhlá osoba a vaše detí skôr či neskôr na to doplatia. Ináč k homosexuálnym partnerstvám nemám pripomienky, nech si žijú svoj život, ale zásadne nesúhlasím s adopciou detí. Pýtam sa, kde sú práva adoptovaných detí, ktoré majú právo žiť normálny život s mamou a otcom, hoci nie s vlastnými rodičmi ? Ako sa takéto deti budú cítiť v kolektíve svojích rovesníkov ? Čo z tých detí vyrastie ? Ak sa homosexuáli potrebujú zabaviť, nech si kúpia psa alebo mačku. |
Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)
2015-02-24 20:09- Date of removal: 2015-04-08
- Dôvod odstránenia:
deejaytommmi |
#86 fuj!2015-03-07 13:07Takuto nezmyselnu peticiu podpisovat urcite nebudem!!! Fuj, buzici nech idu na svoj ostrov!!! A este deti?! No to urcite :D |
Tento príspevok bol odstránený jeho autorom (Show details)
2015-03-07 16:21- Date of removal: 2015-04-08
- Dôvod odstránenia:
slovenka |
#88 Re: Absolútna sloboda je anarchia2015-03-21 09:46#14: kyselina adenozín-trifosforečná - Absolútna sloboda je anarchia Presne môj názor...homosexuali maju rovnake prava na život ako my hetero...s tym rozdielom že my hetero sme plodní, oni nie a preto by sa s tym mali zmieriť a nevytvárať manifestácie a novú vojnu medzi ľuďmi...či tu chceme žiť ako v Sodome a Gomore??? Tam sa tak žilo...a bolo to pár tisíc rokov dozadu...svet chce byť moderný a sám žije ako opice v praveku... |
slovenka |
#89 Re: Učebnice pre škôlkarov2015-03-21 09:51#76: Peter - Učebnice pre škôlkarov Toto je čistý hnoj! Do 12ročných dievčat chcú pchať antikoncepciu a zdegenerovať ich hormóny!!! Fuj! Špiny všetci tí, čo ubližujú deťom, na ktorych robia pokusy a ničia im zdravie!!! Že moderná Európa??? Chorá Euròpa rovnako ako kmene kde vydávaju 8ročne dievčatká za 50tnikov!!! Rodičia dobrovolne vydajú svoje dieťa do rúk pedofilom! Zohavujú si deti obriezkami a potom ich nechajú pedofilovi rozrezať nožom! Je mi z celého sveta zle!!! Bože ukonči to prosím!!! |
slovenka |
#90 Re: Odpoveď pre nezodpovednú matku.2015-03-21 10:03#82: psychologička - Odpoveď pre nezodpovednú matku. Presne môj názor...deti sa maju hrať s babikami a autičkami a nie im dávať do hlavičiek niečo čo v ich hlavičkach nemá byť!!! Táto matka berie deťom ich detstvo!!! |
Paťo |
#91 Re: Re: Re: Re: Homo zvázok je hriech !2015-03-21 15:26 |
Hosť |
#922015-03-21 19:01Slušný ľudia tolerujú lesby a gejov už tisíce rokov. Nikto im nezakazuje ich spolunažívanie, majetok si môžu tieš právne previešť. Tak aká dyskriminácia. No ak ide o deti? Treba nech sa idú liečiť, lebo vychovajú takú istú bukvicu ako sú sami !!!!
|
Hosť |
#932015-03-22 14:12Rešpektujem každého právo na lásku, šťastie, toleranciu a plnohodnotne využitý čas na tejto zemi. Ak prispieva svojou prácou, vedomosťami a schopnosťami a hlavne dodržiavaním všetkých zákonov tejto republiky, má právo na to, aby aj štát plnil všetky zákonom stanovené práva a povinnosti každému občanovi, bez diskriminácie týkajúcej sa sexuálnej orientácie. Nikoho neohrozujú ani nikomu neškodia, chcú len žiť vedľa nás... |
Hosť |
#942015-03-22 17:00A buzeranti vo veľkom podpisujú!????? Kam to smerujeme? Teraz buzeranti, pedofili,potom zoofili a iní fili! Teraz potrat,eutanáziu pre chorych,potom pre invalidov,starych,nezamestnanych,tych čo majú iný názor ako ten ich!!! Všetcia mlčte,lebo keď hovoríte,tak ich obmedzujete na pravach! Iba oni smu propagovaľ svoj pomýlený,hriešny,chorý a perverzný názor!!!!! Ľudia,spamätajte sa! A dajte sa liečiť!!!!!!!!!
!!!!!! !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!! |
J |
#99 Re: Re: Homo zvázok je hriech !2015-04-23 19:40#9: wiki - Re: Homo zvázok je hriech ! :D Nesčítaný, kriticky nemysliaci človek...neviem či si tak zakomplexovaný/á alebo ti vymyla mozog bolševická škola, ale takýto komentár je hodný človeka, ktorý si meria IQ podľa svojej váhy :) |
Hosť |
#1002015-04-24 19:00Chorý sa majú liečiť a nie šíríť svoje halucinácie!!! Liečte sa a normálnym ľuďom dajte pokoj a neotravujte vzduch na zemi! Homosexualita je choroba , ktorá sa dá vyliečiť!tak sa liečte! |
|
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
Petícia za zachovanie dostupnosti liekov na zriedkavé a onkologické ochorenia_Zásadná pripomienka SAZCH a pacientov k návrhu Vyhlášky pre stanovenie prahovej hodnoty posudzovaného lieku
Verejná výzva na podporu Žiadosti OZ Mier Ukrajine podanú na Generálnu prokuratúru, aby preverila konanie Roberta Fica v Moskve
Slovensko je Made in Europe! Otvorený list podnikateľov, investorov a zamestnancov vláde SR
Petícia za zastavenie podávania elektrokonvulzívnej terapie na území Slovenskej republiky v záujme ochrany zdravia
ŽIADOSŤ O ODVOLANIE JÁNA MIKASA Z POZÍCIE RIADITEĽA "ÚVZ"
Otvorený list akademickej obce vláde SR
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
Zastavme výstavbu spaľovne odpadu v Hontianskych Tesároch, okr. Krupina
Otvorený list vláde Slovenskej republiky od zamestnancov rezortu školstva
Je tu niečo, čo chcete zmeniť?
Zmena sa nestane tým, že zostaneme ticho. Autor tejto petície sa postavil a podnikol kroky. Spravíte to isté? Vytvorte petíciu a začnite so spoločenským hnutím.
Začnite svoju vlastnú petíciuIné petície, ktoré by vás mohli zaujímať
Petícia za okamžité zrušenie zámeru predať budovu bývalého gymnázia v Hnúšti a jej zachovanie pre potreby občanov mesta Hnúšťa
688 Vytvorené: 2025-08-25
Za ochranu slobody slova a prejavu alebo Danny Kollar ani žiadny bloger do väzby nepatrí.
859 Vytvorené: 2025-08-19
Petícia za zrušenie celoplošného zákazu obiehania nákladných vozidiel na slovenských cestách a za zavedenie časovo a úsekovo obmedzeného zákazu
679 Vytvorené: 2025-08-17
Budúcnosť vzdelávania v maďarskom jazyku v Košiciach
1212 Vytvorené: 2025-07-04
Petícia za legislatívne obmedzenie registrácie na sociálne siete pre deti mladšie ako 16 rokov, registrácia len s OP a s biometriou tváre a efektívne riešenie obchádzania pravidiel
2647 Vytvorené: 2025-04-16
Petícia za zrušenie strany Progresívne Slovensko.
21518 Vytvorené: 2024-01-25
Zachovajme dostupnosť sonografie prsníkov a mamografie
2163 Vytvorené: 2025-06-23
PETÍCIA ZA SLOVENSKO BEZ VETERNÝCH PARKOV
14800 Vytvorené: 2025-05-12
Petícia za zastavenie nebezpečnej zmeny ústavy
5951 Vytvorené: 2025-06-02
PETÍCIA: ZA SKUTOČNÚ OCHRANU ČLOVEKA A JEHO ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA
2657 Vytvorené: 2025-06-12
Nesúhlasím s výstavbou veternej elektrárne v Stupave.
1212 Vytvorené: 2024-10-18
Za bezpečnejšie cesty v Nových Zámkoch
414 Vytvorené: 2024-06-09
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O VYSTÚPENÍ SLOVENSKEJ REPUBLIKY Z EÚ
2008 Vytvorené: 2025-04-13
Petícia za záchranu hernej slobody nášho kamaráta Maja
20 Vytvorené: 2025-08-21
PETÍCIA ZA ODVOLANIE MINISTRA ŠKOLSTVA SR TOMÁŠA DRUCKERA
8437 Vytvorené: 2025-02-24
PETÍCIA ZA VYHLÁSENIE REFERENDA O PREDČASNÝCH PARLAMENTNÝCH VOĽBÁCH
1408 Vytvorené: 2024-09-25
Petícia za zachovanie 1. septembra (Deň Ústavy SR) a 17. novembra (Deň boja za slobodu a demokraciu) ako dní pracovného pokoja
16 Vytvorené: 2025-08-25
Petícia za zachovanie sojakrému
4731 Vytvorené: 2025-04-07
Peticia za odvolanie T. Kratochvilovej
294 Vytvorené: 2022-12-20
Petícia za dôstojný vidiecký život
2139 Vytvorené: 2025-08-06