Petícia za zrušenie vlakov zadarmo

Quoted post

Bratislavák

#279 Re:

2014-11-06 19:44

Ty nevieš , z akej sumy platíš dane? Moja drahá, neverím, že pracuješ, ináč by si to dobre vedela. Urobila by si najlepšie, keby si sa vykašlala na nezmyselnú školu, ktorú študuješ, a vrátila sa z tej predraženej blbej Bratislavy domov do valalu. Alespoň nebudeš vo vlakoch zavadzať svojim krajanom, keď sa 19.12. budú všetci tvoji krajania presúvať na sviatky domov a 9.2. z domu spať do tej blbej "Blavy". Isto ti nedošlo, že v tom čase si síce bratislaváci nemožu zobrať dovolenku a stráviť sviatky so svojou rodinou, lebo ich "kolegovia" to majú "domov" ďaleko, ale aj tak si v tom čase konečne užijú kľud a pohodu, lebo v meste neotravujú sedliaci tvojho druhu. Nikto ťa do Bratislavy nenútil prísť, nikto ťa tu nedrží a fakt nechápem, ako možeš žiť tam, kde sa ti nepáči a kde ťa otravuje drahší mestský život. 

Replies

ľubica

#280 Re: Re:

2014-11-06 20:07:00

#279: Bratislavák - Re:  

 Sám/sama si sedliak svojím tupým zmýšľaním a predsudkami.

east

#300 Re: Re: east

2014-11-06 23:10:33

#279: Bratislavák - Re:  

  Pocuj clovece, keby si sa aspon trochu zamyslel, preco vychodniari chodia studovat do "vasej lubeznej Bratislavy", tak by si pochopil(mozno), ze ludia nielen z vychodu, tuzia studovat na kvalitnych skolach, ktore vsak povacsina sidli v Ba. Preto bez ohladu na to, ci je im studovanie v Ba po voli, musia obetovat cas straveny v domacom prostredi s rodinou, so starymi priatelmi ( tak ako to robis ty cely zivot, lebo si len dieta nahody, vdaka ktorej si sa ocitol v ba a nemas odvahu ani dovod ist dalej za hranice ba. Ti ostatni su natolko ambiciozni a cielavedomi, ze chcu v zivote nieco dosiahnut, vystudovat kvalitnu skolu. Kebyze premiestnite vsetky vysoke skoly do inych miest na Slovensku, do ba nikto anilen nepachne. S prestiznymi vysokymi skolami sa spaja aj vela moznosti kvalifikovanej prac. Sily, preto sa do ba hrnu vsetky svetozname spolocnosti, atd. Vsetko so vsetkym suvisi, na akciu reakcia....Pat rokov som studovala v Blave len kvoli kvalitam skoly a odbore, ktory ma zaujal a ver mi, doteraz som Bratislave neprisla na chut. Ale ziskala som skusenosti s Bratislavcanmi  nastastie nie vsetci boli taki zakomplexovani obmedzenci ako ty a vacsina, ktora zdiela tvoj nazor. Mali sme medzi sebou pekne vztahy a respektovali sme sa......Cize keby nebolo tych vsetkych "neblavakov", bratislavske vysoke skoly by zanikli alebo sa prestahovali do inych miest, kedze vas bratislavsky maly narodik by velke zazraky neurobil. Dalej by sa do Ba neinvestovalo, na trh by nevstupili globalne spolocnosti, ktore dvihaju uroven mesta a tym by vase mesto nepatrilo medzi zhruba 10 najbohatsich miest Europy a nebolo by mozno ani hlavnym mestom......Takze ak nabuduce budes mat nutkanie nas vychodniarov poslat kade lahsie, len nie do Blavy, tak si uvedom, ze velmi radi by sme ti vyhoveli, ale mame vyssie ambicie, nez sa tu natahovat o to, kto kde kam patri. Skus otvorit mysel a realne to zhodnot, ci naozaj ma zmysel zastavat klise nazory podobne tvojim alebo to jednoduch len respektovat.....Zi a nechaj zit....bud charakter a s pokorou prijmi fakt, ze vacsina z nas "inokrajnych" vam ticho zavidi, ze mozete byt doma s rodinou, priatelmi, lebo vsetky vyssie kvality mas vo svojom rodnom meste. 


Hosť

#504 Re: Re: 100 % súhlas

2014-11-07 21:08:24

#279: Bratislavák - Re:  

 Charakeristika východniara v Bratislave : na všetko nadáva ale sa tu drží ako kliešť. Nepáči sa Vám, tak chodte domov a neberte nám zbytočne prácu.


Hosť

#912 Re: Re:

2014-12-01 23:34:25

#279: Bratislavák - Re:  

 Pekne si sa podpisal, presne ako si namysleneho blavaka predstavi cele slovensko, plujem na teba a tebe rovnych