PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post

SKR

#217 Re: Re:

2014-09-10 08:10

#201: - Re:  

 Priateľu ty asi nechceš pochopiť že štát NATO ako je USA ,má globálne mocenské záujmy na celej zemeguli , a také Slovensko má záujem len o vlastnú bezpečnosť. 

Už len mocenská vojnová politika USA na blízkom východe -Irak, Afganistan, Sýria ... ohrozuje aj nás lebo sa ho účastníme (hociktorý moslim sa môže pomstiť napr. v Bratislave v nejakom nákupnom centre). Predstav si konflikt USA z Ruskom ,ktorý by znamenal aj namierené rakety (aj jadrové) na teritórium NATO (USA) - aj Slovensko. 

Replies


Hosť

#224 Re: Re: Re:

2014-09-11 10:07:48

#217: SKR - Re: Re:  

 Žeby sa bežní moslimovia (nie teda napr. Taliban) chceli pomstiť za odmínovanie územia, výcvik polície, budovanie infraštruktúry.. ? (áno, práve toto, napríklad, robili počas ISAF jednotky zo Slovenska, ale aj iných krajín)

Netvrdím, že počas bojov v AFG nezahynuli žiadni civilisti, bohužiaľ aj k tomu došlo a je to strašné, ale treba si uvedomiť, proti čomu jednotky NATO bojovali - proti Talibanu, ktorý terorizoval obyčajných ľudí..

"Predstav si konflikt USA z Ruskom ,ktorý by znamenal aj namierené rakety (aj jadrové) na teritórium NATO (USA) - aj Slovensko." - no a keby sme neboli v NATO tak sa nám, pravdepodobne,  každý vyserie na záchranu (ako v 68)




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...