PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post


Hosť

#224 Re: Re: Re:

2014-09-11 10:07

#217: SKR - Re: Re:  

 Žeby sa bežní moslimovia (nie teda napr. Taliban) chceli pomstiť za odmínovanie územia, výcvik polície, budovanie infraštruktúry.. ? (áno, práve toto, napríklad, robili počas ISAF jednotky zo Slovenska, ale aj iných krajín)

Netvrdím, že počas bojov v AFG nezahynuli žiadni civilisti, bohužiaľ aj k tomu došlo a je to strašné, ale treba si uvedomiť, proti čomu jednotky NATO bojovali - proti Talibanu, ktorý terorizoval obyčajných ľudí..

"Predstav si konflikt USA z Ruskom ,ktorý by znamenal aj namierené rakety (aj jadrové) na teritórium NATO (USA) - aj Slovensko." - no a keby sme neboli v NATO tak sa nám, pravdepodobne,  každý vyserie na záchranu (ako v 68)

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#227 Re: Re: Re: Re:

2014-09-11 21:45:34

#224: - Re: Re: Re:  

 No nechápem síce o akej Infraštruktúre to hovoríš že sa tam budovala za 10 rokov čo trčia tie TZV mierové sily v Afgane je tá infraštruktúra stále na hovno. To odminovanie tomu nepochybne veríš len ty a naší vojaci na misiach že tie minové polia odstraňovali len preto aby sa tam detičky mohli hrať futbal. Prečo by USA chcelo pomáhať odminovať zašikanú a zaostalú krajinu bez osohu a prečo by malo isť o mierovú pomoc? Odminovanie oblasti znamená voľný prechod pechoty a vojenskej techniky o to tu Išlo. Myslíš že tým obyčajným moslimom to nedochádzalo? Okrem toho aj v Iraku bolo mnoho teroristických útokov na naše kolony a zahynulo mnoho slovenských vojakov a za čo? Za ambície pár vyvolených čo sledujú kurz na Wall Street? A to si predstav že nejaký islámistovi stačí že sa naserie na hoci ktorého vojeak členskej krajiny NATO alias veľkého Amerického Satana a náhodou tam uvidí slovenské insignie. Do vtedy určite nevedel kde leží slovensko a ani ho to nezaujímalo až kým neuvidel dvojkríž u vojaka NATO. Zrejme ho napadne si vygúgliť kde presne ležíme a vyberie sa na bombovi výlet do BA.. Hľa toto sú výhody v NATO.. :D A Taliban? Prosím ťa načo by záležalo USA na nejakých pastieroch kôz ktorých ohrozuje Taliban... Taliban je za prve príčinou rozvratu krajiny možno vetva bývalích Mudžahedínov ktorých práve USA zásobovali Stingermi proti sovietským bojovníkom a odrazu by im malo len tak záležať na Afgánskom ľude? Afgánistan má dobrú strategickú polohu o to ide a namiérenu kam skús 3x hádať. Okrem toho zrejme sa mnoho užívateľov čo si tak vehementne stoja za NATO vôbec nepoučilo z dejín. Je to úboha krátkozrakosť keď narážaš na rok 1968 tvrdiac že kvôli tomu je NATO poistka. V mnohých západných obhajcoch to neprinieslo žiadné ponaučenie iba rozpútanie rusofóbných nálad a to zo zdravím rozumom nemá nič spločné. poučenie sa z dejin a hlavne z roku 1968. Poučený človek s tejto udalosti nebude brať zopakovanie si tejto udalosti len zo strany Rusov pochopí že nás pokojne môže okupovať aj Západ a k tomu to speje. A ty si myslíš že práve preto tu NATO je aby nás pred niečím takým chránilo. Omyl! Pre Anglosasov ako ľudia neznamenáme nič takže si nemyslí že by nás v prípade konfliktu ochránili. Preto chcú rozmiestniť strategické základne na našom územi lebo keby vojenský konflikt vypukol ich protivník Rusko by sa najprv pokúsil zničiť strategické ciele čo ich ohrozujú najviac a to sú tie v ich tesnej blízkosti. Aby pálili priamo na USA je úplný nezmysel keď Amíci budú mať svoje balistické streli čo by RF mohli veľmi poškodiť u nás. Mi budeme cieľom a si nemyslí že nás vtedy NATO bude chcieť ochrániť. Naopak sa na nás vyserú. Mi im budeme dobrí iba ako potrava pre Ruske balistické streli.  




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...