PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post


Hosť

#138

2014-09-07 06:10

Veľa ľudí tu rozpráva ako tu nechce NATO a aby vojská NATO odišli zo Slovenska.  

1. Prečítajte si zmluvy s NATO a zistíte že z právneho hľadiska to nieje možné. 

2. Vojenský si to nemôžeme dovoliť lebo sa história zopakuje a až potom tu budeme mať okupačné vojská. 

3. Ľudia ktorý prídu o prácu s toho asi nebudú moc nadšený čiže im musíte zabezpečiť nové pracovné pozície. 

4. Ak by sme zaradili NATO s nami by skončila EÚ čo by malo svoje vyhodí ale oveľa viacej nevýhod. Momentálne sme dosť finančne aj obchodne závislí na EÚ fondoch. 

5. EÚ by nám dala xy sankcií už by len stačilo aby zo Slovenska odišli automobilky a máme brutálne veľkú nezamestnanosť. 

6. Slovensko by si s potravinárskym priemyslom určite vystačila ale ceny nerastných surovín (pohonné látky, zemný plyn) elektronika, biela čierna technika by išli rapídne hore.

7. Financovanie na zateplovanie barakov, rekonštrukcie kultúrnych pamiatok,  škôl..... nato môžeme zabudnúť. 

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#169 Re:

2014-09-07 11:01:37

#138: -  

 Už keď sa tu oháňaš zmluvami.

1. Aj v prípade Krymskej krízi to bol zrejme západ kto si vytrel riť zo zmlúvou ktorú dokonca sami podpísali a tým súhlasili že Autonómny Krym môže na základe referenda rozhodnúť kde sa pričlení okrem toho v zmluve bolo uvedené že Ruska Federácia tam môže rozmiestniť 30000 vojakov takže tým pádom podľa uvedenej zmluvy nešlo o žiadnú agresiu alebo okupaciu. A keď sme už pri tých zmluvach aj k Varšavskému paktu sme mali isté záväzky takže potom tvrdenie že máme z NATO zmluvy popierajú fakt že sme boli kedysi Rusmi okupovaní. 

2.Vojenský si to nemôžeme dovoliť lebo sdme si sami zlikvidovali vojenský arzenál na žiadosť USA a NATO. Tvrdenia že bol zastaralí u mňa neplatia naša technika mohla ešte slúžiť ďalších 20 až 30 rokov ako slúžia Ruské S300 alebo Americké B52. A kjeď už sa hovorí že nechceme aby sa História opakovala nemyslíš že USA práve o to ide aby zopakovali históriu z roku 1968 a mohli nás okupovať? ZSSR 1968 teraz USA 2014-2015. Obaví z Ruska sú neopodstatnené lebo keby bola všetko pravda o agresívnom Rusku už dávno nám nadhlavami zoskakujú Ruskí paragáni a dokonca zahdzujú na padákoch aj tanky. 

3. A čo Sankcie EU voči Rusku? Čo majú povedať zase ľudia čo kvôli tým sankciam prídu o prácu? To už je zrejme obeta za ochranu demokracie? :)

4. No nepočul som zatiaľ o žiadných výhodach vnímam len tie nevíhody. A keby sme neprivatizovali zrejme by sme od EU tak závysli neboli

5. A čo keď EU dajú sankcie už sankciami voči Rusku nás poškodzujú. Ekonomika USA a EU zažíval kolaps to je jasný signál k tomu aby sme sa im nepodriaďovali a vystúpili s toho paktu. A keď uvalia sankcie čo potom? Tak buďme partnermi z Euroázijskou úniou na čele z Rusmi. 

6. Akých nerastných surovín? Tých čo nám poskytuje Ruská Federácia a k tomu ešte za dobrú cenu? Teraz až začnú tieto ceny rásť..

7. Viac bod 5...




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...