PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Starý Moskvič tvrdé auto

/ #169 Re:

2014-09-07 11:01

#138: -  

 Už keď sa tu oháňaš zmluvami.

1. Aj v prípade Krymskej krízi to bol zrejme západ kto si vytrel riť zo zmlúvou ktorú dokonca sami podpísali a tým súhlasili že Autonómny Krym môže na základe referenda rozhodnúť kde sa pričlení okrem toho v zmluve bolo uvedené že Ruska Federácia tam môže rozmiestniť 30000 vojakov takže tým pádom podľa uvedenej zmluvy nešlo o žiadnú agresiu alebo okupaciu. A keď sme už pri tých zmluvach aj k Varšavskému paktu sme mali isté záväzky takže potom tvrdenie že máme z NATO zmluvy popierajú fakt že sme boli kedysi Rusmi okupovaní. 

2.Vojenský si to nemôžeme dovoliť lebo sdme si sami zlikvidovali vojenský arzenál na žiadosť USA a NATO. Tvrdenia že bol zastaralí u mňa neplatia naša technika mohla ešte slúžiť ďalších 20 až 30 rokov ako slúžia Ruské S300 alebo Americké B52. A kjeď už sa hovorí že nechceme aby sa História opakovala nemyslíš že USA práve o to ide aby zopakovali históriu z roku 1968 a mohli nás okupovať? ZSSR 1968 teraz USA 2014-2015. Obaví z Ruska sú neopodstatnené lebo keby bola všetko pravda o agresívnom Rusku už dávno nám nadhlavami zoskakujú Ruskí paragáni a dokonca zahdzujú na padákoch aj tanky. 

3. A čo Sankcie EU voči Rusku? Čo majú povedať zase ľudia čo kvôli tým sankciam prídu o prácu? To už je zrejme obeta za ochranu demokracie? :)

4. No nepočul som zatiaľ o žiadných výhodach vnímam len tie nevíhody. A keby sme neprivatizovali zrejme by sme od EU tak závysli neboli

5. A čo keď EU dajú sankcie už sankciami voči Rusku nás poškodzujú. Ekonomika USA a EU zažíval kolaps to je jasný signál k tomu aby sme sa im nepodriaďovali a vystúpili s toho paktu. A keď uvalia sankcie čo potom? Tak buďme partnermi z Euroázijskou úniou na čele z Rusmi. 

6. Akých nerastných surovín? Tých čo nám poskytuje Ruská Federácia a k tomu ešte za dobrú cenu? Teraz až začnú tieto ceny rásť..

7. Viac bod 5...




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...