PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post

Vyberte si prezívku

#86 Re: Re: Re: Re:

2014-09-06 08:24

#82: Starý Moskvič tvrdé auto - Re: Re: Re:  

 Vietnam bola "studena vojna" čo dodať Vietnam bol na strane ZSSR tak ako vojská "Varšavekej zmluvy" boli v SR tak USA bolo vo Vietname.... 

Irak to že tam režim Sadama Husajna zabíjal desiatky tisíc civilistov to bolo v pohode to že tam USA zabilo tisíce teroristov to už je problém! 

 

A takto by som mohol pokračovať ďalej, ale nemyslím si že tp má význam lebo toto ty nenapíšu na facebooku tak tomu nebudeš veriť ale keby to bolo na facebooku tak by to bolo už o inom. 

Čiže držím palce v petíciou. Ako bolo spomínané táto petícia je aj tak bezvýznamná. 

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#152 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-07 10:04:17

#86: Vyberte si prezívku - Re: Re: Re: Re:  

 Prtosím ťa aj na FB máš plno užitočných idiotov čo budú kričať hurááá "Amerika Cocacola!" Vietnam bola studená vojna Irák Afganistán Juhoslávia bolo už po studenej vojne.. Keď Husajn použil Chemické zbrane na Kurdov v 80. rokoch hádaj od koho ich mal? Že zabíjal 1000 svojích občanov nemení nič na skutočnosti že USA tam zabila mnoho ľudí vo viac násobnom množstve okrem tých teroristov čo si spomenul si nemal zabudnúť na civilné obete. V Juhoslávii podľa teba tie paneláky plné deti a žien čo rozbombardovali zrejme boli tiež teroristické bunky. A okrem toho keď tvrdíš že USA do Iraku zasiahla aby zastavila Saddámové besnenie potom aj Ruská Federácia môže pokojne vojenský zasiahnuť na Území Ukrajiny aby zastavila Prasačenkové Besnenie. Agresiou by si to potom nemal nazívať lebo v takom prípade by to bol ten istý príklad ako USA v Iraku ktorá im pomohla zbaviť sa teroristov.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...