PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU

Quoted post


Hosť

#24

2014-09-05 18:51

Veľa našich predkov zomrelo preto, aby sme sa zbavili vojsk "Varšavskej zmluvy" kde boli vaše reči, že nebudeme bojovať proti bratom???? Keď nás Rusi okupovali, ste už zabudli, veď to nieje až tak dávno, čo ruské tanky chodili po našich mestách. Alebo toto chcete späť? Veď vaši predkovia sa musia obracať v hrobe, vaši rodičia, starý rodičia zomierali zato aby tú východniarsku mafiu dostali preč, a teraz keď nás konečne niekto bráni tak ho pošleme preč, aby ty ožralí bolševici spravili to čo na Ukrajine. A vám pubertálnym deckám čo neviete čo od nudy už fakt šibe? Chodte račej von lebo od nudy a neustálim sedením za počítačom ubližuje a to riadne, lebo niekto so zdravím rozumom nemôže vytvoriť takúto petíciu, je vidieť že ste nezažili ruský režim, lebo by ste si to s tým podpisovaním rýchlo rozmysleli. 

 

 

Replies

Starý Moskvič tvrdé auto

#60 Re:

2014-09-06 00:34:31

#24: -  

 Ty si určite zažil Ruský režím ty si zrejme lopotil aj v Uránových baniach že? :D :D Veľa naších predkov bojovalo.. Hrozne vyzeralo to ako z desného bijaku ako bojovali zopár zastrelených niekoľko upálených vlastným pričinením lebo nesúhlasili a bojovalo sa tak že moja stará manka si chodila do roboty a rusov tak videla ako by tu nikdy nevkročili. Ak si nepochopil tak je nám jasné že to nebolo dávno čo sme tu mali ruské tanky narozdiel od teba ten čo dal túto petíciu má dosť zdraví rozum aby nechcel aby sa to opakovalo tentoraz zo strany NATO.

dedko

#77 Re:

2014-09-06 07:52:08

#24: -  

 Máte pravdu zažili sme tu okupačné vojská, máte pravdu protestovali sme proti nim a konečne sa nám ich podarilo odsťahovať. Patrím medzi tých čo to prežili na vlastnej koži a zapájal sa aktívne do protestov  v roku 68 aj 89 . Toto je dôvod na moju reakciu na niektoré vaše trocha propagandisticky skreslené výroky. Nikdy nedošlo k otvorenému vojenskému konfliktu. Obsadili nás v podstate bez  strieľania  na základe pozvania našej v Československej vlády za jeden deň. Protesty začali až potom. Ľudia ktorý zahynuli sa väčšinou upálili ako napr.  Palach alebo hodili pod tank. Ostatný ktorý zahynuli sú dôsledok normalizácie našich vlastných vládcov. Vojská Varšavskej zmluvy sa potom stiahli do kasární alebo späť do svojich krajín. Tanky sa síce premiestňovali aj potom no už väčšinou po železnici. Neviem o tom že po 69 sa nejaký tank pohyboval po meste. Nechcem  týmto ospravedlňovať obsadenie Československa , ale chcem tým povedať že nám stačila jedna okupačná armáda a druhú tu nechceme. Zažili sme Ruský režim a v tom Americkom  nevidíme tiež nič dobrého. Vyvražďovanie nevinného civilného obyvateľstva pod hlavičkou NATO pri vymyslených a nedokázaných dôvodoch nás o tom utvrdzuje. To je dôvod prečo ich tu nechceme a nie nejaká propagandistická nevraživosť ktorou tu osočujete druhých. Tu som sa narodil, tu som žil, poctivo pracoval a vychoval svoje deti. Tu vo svojej rodnej vlasti chcem v mieri bez násilia a konfrontácii tešiť sa z vnúčat a dožiť svoj život. Neverím že Nato  je tá organizácia ktorá mi to zaistí. Je to len prestúpenie z kaluže do blata! Prajem všetkým slobodný život bez násilia, vojen, terorizmu a nepľujem na tých čo nezdieľajú môj názor ! Čas ukáže kto má pravdu.

Kosticka

#105 Re:

2014-09-06 15:16:23

#24: -  

24 a 25 Viete o čom !!! 


Hosť

#168 Re:

2014-09-07 10:57:50

#24: -  

 Tak sa pozri ako ochranili vojska Nato vsetky krajiny, kde vstupili a potom dristaj a ako je vsade blahobyt. Mozno by to tak ozaj bolo keby sa rozhodovali ako Europania, ale generalita je riadena z USA a to je velmi nebezpecne a vsetky vojenske operacie kde bolo ZATIAHNUTE NATO v poslednych desatrociach maju na svedomi USA!!!! Tu nejde o to co sa stalo v minulosti, ale co sa deje teraz a ake nasledky to bude mat v buducnosti pre dalsie generacie. Ked uz sme pri tom pred cim nas ma NATO chranit ?? Je Rusko nas nepriatel za to ze si brani svoje hranice a obcanov. Pozri sa kde maju USA rozlozene zakladne a kolko malo chyba k totalnemu obkluceniu Ruska a Ciny - to su zahranicne zaujmy USA ?? Kolko maju v ich tesnosti rozmiestnenych jednotiek. Vies ze americkym parlamentom v maji prebehlo hlasovanie o AMERICKOM zakone, ktore sa tyka nastolenia demokracie v RUSKU. Vies preco sa stahuju vojska z afganistanu a kde maju byt preveleni ? Preberte sa ludia !!!!

Takto

#179 Re:

2014-09-07 18:16:20

#24: -  

 Vyhnali sme Rusov, vyženieme aj západných žoldákov z NATO.

robo

#238 Re:

2014-11-25 21:06:10

#24: -  

 toto napísal riadny debil a zákerný človek ,který nemá ponatia ,čo sa vtedy odohralo,ale zmanipulovaný primitív ,ktorý aj napriek ,tomu ,že už aj 10ročné deti porozumejú dnešnej politike,aké nehorázne klamstvá,podvody sa tu robia,a ešte povie takú nehoráznu volovinu,že NATO nás bude chrániť...zabudni ...sú to klamstvá..a čo sa týka tých tankov bolo to úplne ináč ako to píšeš tu,ked klameš, tak radčšej nepíš,kvôli takým parazitom ako si ty ,sa slovensko má ako sa má,samý zlodej ,mafian,samé vydieranie,pokial si uvedomíš svoju historiu,nikdy sme neboli tak chudobní ako za tohto systému,takže nekydaj,sprostostiny




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...