Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post


Hosť

#19 Re: Re:

2014-01-06 17:13

#5: Anton Selecký - Re:

Pán Selecký, aj vy ste boli oklamaní a dôverčiví ak o my ... po odvsielaní rozhovoru s pani Maher sa ozvali viaceré rodiny, ktoré sú znepokojené a postihnuté nekonaním CIP/Su pod vecením A. Cisárovej - zaviedla aj Magnificat, pretože ľudia si mysleli, že tie jej chyby sú z dôvodu že je tam nová, že jej tgreba dať čas a podporiť ju - dodať jej chuť do Ďalších ťažkých vecí, Ale - mýlili sme sa. Len sa to zhoršuje a s prepáčením na prípady ktoré sú na jej konaní závislé z vysoka ... kašle. Prosím vypočujte si informačné vojny, SV neviem akého je zamerania, ale jediný je schopný dodať informácie, ktoré sa iné sgtanie boja odvysielať a taja čo sa deje ...

Replies

dezdemona

#70 Re: Re: Re:

2014-01-08 01:17:56

#19: - Re: Re:

Pan Selecky, keby ste boli na poslednom sude pani Kandracovej, tak by ste videli na vlastne oci ten vysmech anglickeho sudcu ked pocul CIPS SR pri krkolomnom vysloveni C i s a r o v a   ked jej nevedel prist na meno, potom sa opravil: "aha, ta pani zo slovenskej institucie......a nasledoval velky uskrn a grimasa sudcu" Mne samej trvalo asi dobru minutu spracovat, ze co sa vlastne udialo!!

Pani Cisarova si dobre meno v anglicku neurobila a a uz vobec nevyhrala kauzu Boorova!! Dodnes im robi peklo zo zivota!

Dokonca pri podrobnom sledovani komentarov na strankach o odoberani deti by ste mohli zbystriet kde sa ozvali nejake tie matky ktorym "vraj" slovenska ambasada pomohla dostat deti naspet do SR avsak za podmienky ze o tom nikomu nepovedia!!!!