Otvorený list na ODVOLANIE JUDr.A.Cisárovej riaditeľky CIPS

Quoted post

anonymous

#18

2014-01-06 17:11

pán Horeličan a kto vám prekladal, keď ste sa zúčastnovali súdnych pojednávaní ? ste podľa výzoru tváre vedeli o čom sa tam prebiehalo ? Poliaľ viem nemáte ani základy s UK jazyka. A len zavádzate ľudí. Ste dosť trápny a najprv dajte dôkazy, že nikdy nekonala? Treba sa aj k ľudom správať s úctou a respektom.

Replies

Milan Horelican
Autor petície

#28 Re:

2014-01-07 00:43:22

#18: Anonymous -

Vazeny Anonimous,

v slusnej spolocnosti ludia vystupuju a kladu otazky pod svojim menom a identitou a za nikoho sa neskryvaju ako VY !

Napriek tomu odpoviem - na sudnych pojednavaniach mne a dalsim, ktori sme sedeli v sudnej rokovacej sale Najvyssieho kralovseho sudu, prekladal pan Dolak.

Nepametam si, ze by ste ma skusali z UK jazyka a ani ze by ste ma ucili, tak potom neviem, ako mozete posudit moju uroven anglictiny. O tom, ako zastupovala JUDr.Cisarova, sa presvedcili vsetci ucastnici pojednavania a dokonca na dalsom pojednavani v juni 2013 sa sudca Najvyssieho kralovskeho sudu vyjadril, ze je lepsie, ze tam JUDr Cisarova nie je, lebo by jej neudelil slovo na zaklade referencii, ktore su o nej - JUDr. Cisarovej, na Najvyssom kralovskom sude

JUDr. Cisarova nekonala v termine oktober 2012 - december 2012, kedy Najvyssiemu kralovskemu sudu nepredlozila dokumenty, ktore ziadala anglicka strana, aby mohli deti Ivany Boorovej opustit uzemie Velkej Britanie. Zaujimave na tom je to, ze tieto dokumenty do dnesneho dna Centrum pre medzinarodnopravnu ochranu deti a mladeze anglickej strane NEPREDLOZILO vsetky !


Hosť

#34 Re:

2014-01-07 12:30:03

#18: Anonymous -

pridte sa pozriet do anglicka ako pan Horelican komunikuje v anglicku uz dlhe roky svojho posobenia