Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno

Quoted post

IQ

#1451 IQ

2013-11-15 21:28

Koľko tu bolo komentárov o tom, že chcú ísť preč z tejto banánovej republiky? Chcem ísť aj ja, z tohto hnusného prehnitého štátu. Ale nie kvôli tomuto prípadu. Čo mi k tomu pridáva je debilita ľudí. Inde by dostal menej? V USA a iných štátoch by dostal rovno 20 rokov alebo by ho okamžite zastrelili. Predtým než začnete riešiť veci ako Žitný, Rolinsová atď. ok, ale asi nikto nevie rozdiel medzi úmyselným a neúmyselným trestným činom. Ak sa Vám tu tak nepáči tak môžte ísť dopiče aj kvôli tomu, že mladík (nádejný hokejista, ktorý slope ako dúha)dostal neskutočných 8 rokov v najnižšej skupine. Tragédia. Ak má aspon štipku rozumu tak za 4-5 rokov je von. Ale zničený život. Gratulujem. Ale tak súďme ho tak ako keby to spravil obyčajnému človeku. Povedzme žene, koľko z Vás moralistov by ho odsúdilo? Rád by som videl vaše frajerky, mamky, sestry a vás milé ženy a dievčatá ako by ste mudrovali potom. Alebo zrušme status verejného činiteľa, začnime kaličiť kolená policajtom, potom požiarnikom, vojakom, veď anarchia. Koľko punkerov sa v duchu poteší? Je mi z toho zle prečítajte si trestný zákon dostal trest, ktorý je bližšie k nižšej hranici. Ani sa nečudujem, že žijeme v takých sračkách akých žijeme, že Slováci nemajú viac svetoznámych vedcov, keď tu vidím bandu ľudí s obmedzeným IQ a totálne divnými myšlienkovými pochodmi!!!

Replies


Hosť

#1452 Re: IQ

2013-11-15 21:30:47

#1451: IQ - IQ

a ešte by som rád doplnil, v prípade ak by ju zabil tak dostane 25 až doživote a nie tak ako tvrdíte so svojimi 2-3 rokmi a že ju mal radšej zabiť, kriste zabite radšej mňa ale kde také super informácie beriete alebo aké drogy beriete to neviem, dajte tie drogy aj mne lebo presne tieto bomby asi berie Šuvadová ...

Peter

#1457 Re: IQ

2013-11-15 21:45:32

#1451: IQ - IQ

Dobre si im to napísal. Toto je presne problém Slovákov. Nechajú sa ľahko strhnúť emóciami a potom nerozmýšľajú.  Väčšina si súdny systém predstavuje strašne jednoducho. Najsprostejší tu dokonca porovnávajú Žitného s Kolenom a tvrdia že smrť je viac ako zlomené koleno. Samozrejme že smrť je horšia, o tom sa nikto neháda ale treba brať na zreteľ okolnosti za akých k tej smrti prišlo.