Petícia za zníženie trestu pre Františka Koleno
PROSIM
hamba statu!!!
Drž sa!!!! verim ze ti to zinizia a pochopia ze aj ty si clovek a ze si to nechel sprvit za toto by nemal byt takyto trest!!!!
8 rokov ubrať chlapcovi zo života je príliž veľa, príliž nespravodlivé a príliž osobné voči chlapcovi zo strany policajtky. Ako občan, mladý občan, študent práva mi už v prvom momente bez toho aby som venoval bližšiu pozornosť ohľadom tohto prípadu informácia 8 rokov za kopnutie policajtky mi znie ako nespravodlivé, neprimerané ... analogicky pozerajme na prípady ktoré su oveľa pohoršujúcejšie, nebezpečnejšie a tragickejšie. Myslíme na prípady kedy hrozný zločin je vymeraný nízskym trestom a prajeme si našu spoločnosť ochrániť na dlhú dobu od takých ľudí.
No pýtam sa, načo bude dobré ak sa uberie a zničí zo života mladému športovcovi?! Verím že skúsenosť ktorú zažil v osudný deň, kedy sa prípad stal, je mu dostatočným ponaučením a nepotrebuje, nezaslúži si ponižovanie.
Verím že aj môj podpis pomôže !!!
Re:
Ved nech si to odpika, ale nie za také nieco , taky trest, ked za vrazdu cloveka dostanes menej,,, Tak nebud chytrý,,
This comment has been removed by the person who wrote it.
Je to neskutocne nespravodlive pokazit mlademu cloveku zivot trestnou sadzbou osem rokov predsa nikoho nezabil. Len preto ze to bol verejny cinitel tak si ma odsediet osem rokov a znicit si buducnost? Hanba justicie....
Re:
ty primitív sprostý. rozmýšľaj kým niečo vypustíš z úst. v čom ten chalan nie je normálny človek??? ľudia orodujú za zníženie trestu a nejde len o tohto konkrétneho chlapca. myslím že pointa je v tom, že keď sa zdá občanom niečo nespravodlivé, tak vieme otvoriť ústa a protestovať aspoň takouto formou. by som chcela vidieť, či by si bol rovnako odvážny, keby sa to stalo tvojmu decku, pretože to že sa chalan opil, pobil a v amoku kopol policajtku sa môže stať hocikomu a prísť preto o 8 dôležitých rokov života by som nepriala ani svojmu nepriateľovi.
| This discussion has been closed. |
Toto nemôžme ako Slováci dopustiť aby sa dialo v našom štáte.