Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post

homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-)

#578 Re: PRE RVM

2013-10-31 17:03

#577: - PRE RVM

Kto je RVM? Panáčik...Internetová postavička.. :-) Možno talentovaný komik, ktorý sa minul v povolaní...Sebestredný/á, presvedčený/á o tom, že je najmúdrejší/šia. Či už je to muž, alebo žena, klobúk dolu pred vytrvalosťou.

Napadá ma azda to, že moc pracovných povinností asi nemá.Možno študent/študentka, ťažko povedať....Ale od toho je predsa diskusia.Bolo by smutné, ak by to tu admin začal manuálne vymazávať, ako admini na niektorých iných diskusiách pod petíciami...Možno práve aj "dúšky múdrosti", ktorými tu RVM osviežuje, pomohli  nerozhodným k podpísaniu a takej peknej účasti na petícii.

Vlastne mu možno právom patrí jedno veľké ĎAKUJEME !!!   :-)

Replies

RVM

#586 Re: Re: PRE RVM

2013-10-31 21:31:25

#578: homofób, xenofób, nativista, intolerantný a všetko, čo len chcete sekulárni humanisti... :-) - Re: PRE RVM

Pozeram, ze ked sa vam nepodarilo vyhnat ma z diskusie kartou "nestaraj sa do nasich veci", ani kartou "to nemas co ine na robote?", snazis sa ma teraz presvedcit o tom, ze vasej veci svojimi prispevkami vlastne pomaham :D Dobry pokus! Ale prilis priehladny :)

Celkom ma tiez pobavila dalsia snaha o moje zaskatulkovanie :) Tentokrat uz nie som "plateny za prispievanie do diskusie" ale "student ktory nema co robit" :D Ak by ste trochu doslednejsie citali prispevky, proti ktorym sa pokusate argumentovat, uz davno by ste prisli na to, ze som muz a ze pracujem v sukromnom sektore.

No nic. Tesi ma, ze to vnimate tak, ze vam tu osviezujem diskusiu. Zial, najblizsie tri dni budem pristupovat na net len z mobilu, takze vas asi necham na pokoji, nech si tu aj dalej v krestanskej laske spolocne nadavate na Pietruchovu :)