Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI

Quoted post

Admin

#41 Re: Re: Re: Taliban

2013-10-16 10:42

#39: - Re: Re: Taliban

Demagogia a zastrasovanie pokracuje dalej.

Co su to

Ľudské práva??

Sú to univerzálne práva všetkých ľudských bytostí, nezávislé od jurisdikcie alebo iných faktorov ako sú etnický pôvod, národnosť, náboženstvo, pohlavia.

To co ste napisali, praveze plati na Vas, zasa nieco podsuvate bez argumentov a faktov.

1:Ukazte jednu vyzvu s prostredie, trebars krestanov, ktora by pozadovala obmedzenie ludskych prav pre homosexualov, no neukazete pretoze nic taketo neexistuje.

2:Ukazte jedno jedine slovo v peticii, ze sirime nenavist a intoleranciu, no neukazete ,pretoze nic taketo neexistuje.

Ano, nechajte ludi zit, a nevnucujte vasu ideologiu vacsine narodu.

Replies


Hosť

#48 Re: Re: Re: Re: Taliban

2013-10-16 13:37:26

#41: Admin - Re: Re: Re: Taliban

Chcete len jeden príklad - táto petícia, ktorá svedčí o kreťanskej "tolerancii". Je to výzva na zrušenie výboru, ktorý rieši postavenie postavenie istej skupiny osôb. Tých príkladov je samozrejme viac. Nikdy nikto z prostredia LGBTI podobnú výzvu voči obmedzenie náboženských práv (teda vrátane kresťanov) neinicioval. Samozrejme, to by si niekto musel uvedomiť základné ponímanie ľudských práv. No a pokiaľ ide o šírenie nenávisti, tak celá kampaň KBS je nenávistná a netolerantná.

Pokiaľ ide o argument vnucovania ideológie. Treba si asi uvedomiť čo je subjektívne právo každého jednotlivca. To je právo, ktoré môže ale nemusí využiť. Takže ak si ktokoľvek povie, že by chcel uzatvoriť registrované partnerstvo, tak právo mu to umožní, ak to nebude chcieť využiť (napríklad pre náboženské presvedčenie), tak to nemusí. Takže kto vnucuje ideológiu je cirkev, pretože chcú určovať právny poriadok tohto štátu podľa stredovekých zásad.