Výzva slobodných občanov Slovenska

Quoted post


Hosť

#3 Re: komentar

2013-09-20 17:35

#1: -  

 mozno je to politicky tah,ale anarchia to je to co poznaju ty co zacali rozmyslat po roku 1999, je to najhorsie co moze byt.Rad by som vedel ako sa dozvedia o tejto vyzve ludia ktori nemaju internet,alebo si myslime ze tito ludia sem nepatria.

Replies


Hosť

#5 Re: Re: komentar

2013-09-20 18:22:06

#3: - Re: komentar Myslím si,že každý vo svojom okolí môže oslovovať verejnosť.Spôsob je jednoduchý,vytlačiť petíciu na letáky a postaviť sa niekam na miesto dostupné pre čo najširšiu verejnosť.Pričom každý kto bude zdielať rovnaký názor s obsahom petície,môže rovno podpísať petičný hárok.Nikoho netreba nútiť zobrať si leták.Kto má prehľad o dianí a tiež chce zmenu,bude vedieť o čom to všetko vlastne je.Istotne sa nájde masa ľudí,ktorá petičné hárky podpíše a pritom sa získa potrebných 50000 podpisov a myslím,že aj oveľa viacej...je to najjednoduchšia forma pre obyčajných ľudí,aj bez internetu a médií...Milan

 


Hosť

#21 Re: Re: komentar

2013-10-14 19:42:25

#3: - Re: komentar

Ludia ktory nemaju internet?

Skor ludia ktory necitaju podstatne a dolezite veci a tych je ovela viac ako tych ktory pristup k internetu nemaju.

Je na nas kto o tom bude vediet staci o tom rozpravat.

webdiskusia.sk

#57 Re: Re: komentar

2014-02-22 04:57:52

#3: - Re: komentar

Ľudia čo nemajú Internet (ani moji rodiačia ho nemajú, ale keď požiadajú okolie... teda vyvinú trocha snahy/úsilia... tak sa k nemu dostanú !) sa o tejto petícii dozvedia od ľudí čo "majú Internet"... aké prosté :-), že !? A k Vášmu "čo si myslíme"... každý si myslí niečo iné (a tak je to správne) a podľa mňa takéto Vaše výroky zaväňajú manipuláuciou davu, akurát vyvolávajú napätie, a naozaj nič neriešia.

Váš príspevok má značne negatívny náboj, nekonštruktívny charakter/postoj, ale... máte právo na vyjadrenie a svoj názor.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...