PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU

Quoted post

Martin
Hosť

#3

2013-09-18 19:26

Prepáčte ja vážne po týchto odkazoch začínam ľutovať že osm nejakú petíciu podpísal. Začalo sa to tým, aby sme sa vzorpeli proti nejakej juvilejnej justícií o ktorej vlastne nič nevieme. Táto požiadavka znela vlastne celkom rozumne. Ale končí sa to zase fanatizujúcimi rečami o tom ako sa nám homosexuáli snažia ukradnúť deti, o tom ako náše deti budú v škole preučovať na homosexuálov.. Nehnevajte sa na mňa ale toto sú rovnaký ľudia ako vy. Narodili sa v tradičnej rodine rovnako ako vy, a neviem prečo by sme ich mali takto hromadne očierňovať.
Samozrejme je v poriadku byť ostražitý pred novými vecami, ale treba hlavne preverovať a byť súdny.. inak hrozí to o čo vlastne už ide tejto petícií, teda vybrať si obetného baránka, pričom okolo nás sú oveľa podstatnejšie problémy ako sexualizácia médií, vysoká rozvodovosť, malá početnosť detí v rodinách a ekonomická neschoponosť mladých rodín osamostatniť sa.
Všetkým, ktorý podpísali túto petíciu by som len rád odkázal, aby preverovali a nenechali sa ovládať strachom.

Replies


Hosť

#5 Re:

2013-09-24 16:27:02

#3: Martin - ja si myslím že ste sa dali zmanipulovat mediami ktoré tak ako vždy informuju o tom že sa nič nedeje.. ale deje sa po celom svete, napriek tomu, že je také informacne embargo na tom, sa k dôkazom dá dostať.. tak si viete predstaviť aká musí byť skutočnosť.. ja netrvdím že na Slovensku je to tak už aj ked niekolko prípadov tu už máme a to ešte nie je celá juvenilka u nás prijatá .. ale žial zahraničie takto funguje.. a ja proti homosexuálom nič nemám oni su obete ktoré zneužíva štát a eu aby si pretlačili svoje záujmi a záujmom je zníženie populácie.. je to vidieť v každom smere a len slepec to už nevidí..a poklada za konšpirácie. My máme práveže az vela informácii a venujeme sa tomu .. preto tvrdím to čo tvrdím...pozor na to.. méda si robia srandu z nás že košpirujeme že homosexuály beru deti a pedofily.. ale to nieje pravda ! tieto prípady sa stávajú a nie zriedka..a že prednostne tam kde majú adopciu povolenú homosexuály tomu tiez verím pretože juvenilka ide ruk v ruke zo sexualizáciou detí, spoločnosti a tzv. homofobiou.. a rovnosťou pohlavý..atd.. Média ale odvádzajú takto pozornosť od jadra problému pretože týmto nás nemôžu zosmiešniť..pretože dôkazy su jasné.. deti odoberaju rodičom.. bez dovodne..pre hlúposti a tý rodičia teda trpia a tý rodičia páchajú samovraždy.. tomu neveríte.. ? Ja by som tiež nedokázala žit bez dietata Vy áno ? ako dlho ?