PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU

PETÍCIA NA OCHRANU DETÍ PRED ZNEUŽITÍM SOCIÁLNYM SYSTÉMOM ŠTÁTU / Oznamy / Boj za rodinu sa začal ! pozrite si aj další oznam pod týmto..toto su novinky.. / Komentáre


Hosť

#1

2013-09-18 10:40

Ahoj zajimalo by mne jestli Vase petice by sla prelozit do anglickeho jazyka .Rada bych ji predala vasim jmenem J.Hemmingovi a parlamentu EU k projednani .Dekuji za odpoved Buresova Eva

Hosť

#2

2013-09-18 17:32

DAKUJEME ZA PETICIU A TESIME SA AKO AJ NASE TRANSPARENTY NA KOSICKY -POCHOD ZA ZIVOT 22.9, 2013, DRZIME PALCE !
Martin
Hosť

#3

2013-09-18 19:26

Prepáčte ja vážne po týchto odkazoch začínam ľutovať že osm nejakú petíciu podpísal. Začalo sa to tým, aby sme sa vzorpeli proti nejakej juvilejnej justícií o ktorej vlastne nič nevieme. Táto požiadavka znela vlastne celkom rozumne. Ale končí sa to zase fanatizujúcimi rečami o tom ako sa nám homosexuáli snažia ukradnúť deti, o tom ako náše deti budú v škole preučovať na homosexuálov.. Nehnevajte sa na mňa ale toto sú rovnaký ľudia ako vy. Narodili sa v tradičnej rodine rovnako ako vy, a neviem prečo by sme ich mali takto hromadne očierňovať.
Samozrejme je v poriadku byť ostražitý pred novými vecami, ale treba hlavne preverovať a byť súdny.. inak hrozí to o čo vlastne už ide tejto petícií, teda vybrať si obetného baránka, pričom okolo nás sú oveľa podstatnejšie problémy ako sexualizácia médií, vysoká rozvodovosť, malá početnosť detí v rodinách a ekonomická neschoponosť mladých rodín osamostatniť sa.
Všetkým, ktorý podpísali túto petíciu by som len rád odkázal, aby preverovali a nenechali sa ovládať strachom.


Hosť

#4 Re:

2013-09-24 16:04

#1: - Dobrý den neviem kto ste... a neviem ani či by to malo zmysel nejaký.. ešte Hamming možno by vedel poradiť ale EU nám to tlačí.. akže sa bojím aby skor nevyvinuly ešte väčší tlak na SR aby to prijali aj napriek tlaku ludu. Ja neviem to preložiť a ozaj málo ludí je aktívnych ale ak máte Vy kontakty a chcete sa pripojiť budem len rada.. skúste mi toho napísať viac.. ja mám tiež kopec nápadov ale s realizáciou potrebujem pomoc.. už teraz je toho na mna vela..

 


Hosť

#5 Re:

2013-09-24 16:27

#3: Martin - ja si myslím že ste sa dali zmanipulovat mediami ktoré tak ako vždy informuju o tom že sa nič nedeje.. ale deje sa po celom svete, napriek tomu, že je také informacne embargo na tom, sa k dôkazom dá dostať.. tak si viete predstaviť aká musí byť skutočnosť.. ja netrvdím že na Slovensku je to tak už aj ked niekolko prípadov tu už máme a to ešte nie je celá juvenilka u nás prijatá .. ale žial zahraničie takto funguje.. a ja proti homosexuálom nič nemám oni su obete ktoré zneužíva štát a eu aby si pretlačili svoje záujmi a záujmom je zníženie populácie.. je to vidieť v každom smere a len slepec to už nevidí..a poklada za konšpirácie. My máme práveže az vela informácii a venujeme sa tomu .. preto tvrdím to čo tvrdím...pozor na to.. méda si robia srandu z nás že košpirujeme že homosexuály beru deti a pedofily.. ale to nieje pravda ! tieto prípady sa stávajú a nie zriedka..a že prednostne tam kde majú adopciu povolenú homosexuály tomu tiez verím pretože juvenilka ide ruk v ruke zo sexualizáciou detí, spoločnosti a tzv. homofobiou.. a rovnosťou pohlavý..atd.. Média ale odvádzajú takto pozornosť od jadra problému pretože týmto nás nemôžu zosmiešniť..pretože dôkazy su jasné.. deti odoberaju rodičom.. bez dovodne..pre hlúposti a tý rodičia teda trpia a tý rodičia páchajú samovraždy.. tomu neveríte.. ? Ja by som tiež nedokázala žit bez dietata Vy áno ? ako dlho ?