Podpora „Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv“

Quoted post

Roman Dulgerov

#211 Re: "S pozdravom za tradičné rodiny???"

2013-09-16 04:48

#208: renovatio dignitatem - "S pozdravom za tradičné rodiny???"

A vies my vysvetlit ty, cim zrovnopravnenie vztahu dvoch rovnakopohlavnych ludi, dospelych svojpravnych, ktori platia dane a poctivo pracuju naruca radicny heterosexualny model? Zdrazeju rozky? Pivo bude chutit inak, ked dvaja ludia, ktori sa miluju, budu mat svoj vztah aj na papieri a s tym spojene znazne ulahcenie ako uradnych vykonov, tak asj dedicskeho konania, vdovske a mnohych dalsich veci a samozrejme aj isty spolocensky status.?

Replies

Marek Horný

#215 Re: Re: "S pozdravom za tradičné rodiny???"

2013-09-16 09:58:54

#211: Roman Dulgerov - Re: "S pozdravom za tradičné rodiny???"

Roman Dulgerov, neviem najst komentar, na ktory reagujete, ale viem vysvetlit preco nesuhlasim s homosexualnym manzelstvom.

Kazda spolocnost na to, aby prezila potrebuje deti a idealne, co najlepsie vychovane deti, ktore sa budu starat o starsich a budu chciet mat vlastne detil. Stáročiami je overené, že len 1 typ vzťahu má schopnosť priviesť na svet deti, a to vzťah muž a žena a zároveň je pre deti najideálnejšia výchova práve otcom a matkou, ktorý sú v harmonickom vzťahu.

VZTAH MUZA A ZENY SI ZASLUZI OSOBITNE SPOLOCENSKE UZNANIE,

prave pre nenahraditelnu ulohu akou je plodenie a vychova deti a tym prezitie spolocnosti a ludskeho rodu.

Ano, manzelstvo je privilegium. A nesuhlasim, aby typy vztahov, ktore nie su pre spolocnost rovnako prinosne, pouzivali rovnake spolocenske uznanie a privilegia. To by uz nebolo zrovnopravnenie, ale popieranie nenahraditelnej hodnoty manzelstva a jej degradovanie len na vztah akychkolvek 2 dospelych osob.

Na Slovensku mate rovnake prava ako kazdy iny obca SR. Nie ste nijako diskriminovani. Ako tvrdi

EU: MANZELSTVO NIE JE LUDSKE PRAVO!

Takze, ak na Slovensku nie je, nie je porusene ziadne ludske pravo. 
Rovanko Vam zakony tejto republiky neupieraju moznost realizovat sa vo vztahoch podla Vasho uvazenia.  Mozete ist na matriku a poziadat o vystavenie potvrdenia, ze zijete v spolocnej domocnosti. Slovensko je pravny stat, kde si ludia vedia vsporiadat dedenie, informovanie o zdravotnom stave a pod. aj v sucasnou legislativou. 




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...