Podpora „Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv“

Quoted post

Metod Rybár
Autor petície

#169 Re: Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

2013-09-15 11:31

#168: Nik nemá právo osočovať ľudí, ktorí sa ničím neprevinili" - Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

LGBTI ľudia nežiadajú žiadne výsady, len zrovnoprávnenie. Zároveň nikomu nezabraňujeme vyjadrovať ich pripomienky, neviem kde ste nabrali tento pocit.

Replies

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-15 11:40:17


Maja Lukšíková

#182 Re: Re: Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

2013-09-15 16:27:05

#169: Metod Rybár - Re: Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

K Vasim odpovediam:
- na otazku ako predstavitelia cirkvi roznecuju nenavist, ste mi skorpirovali spravu, kde KBS vyjadrila svoj nazor na  "Strategiu". Nebol tam ani naznak nenavisti, len iny nazor. Alebo, co povazujete v tej sprave za roznecovanie nenavisti?

- K clanku na portali sekularisti, ktori ste poslali: To, ze sa ustava neviaze na ziadnu ideologiu je dovod, ze kazdy moze povedat svoj nazor. Aj iny nazor. Preto ma na to pravo aj KBS. Ak moze vlada vziat do uvahy pripomienky homo lobby, lebo zastupuju istu cast obcano, moze zvazit aj nazor KBS. sme pluralitna spolocnost. Ziadate toleranciu. Budte tolerantni.

Prosim Vas o konkretne vyjadrenie predstavitelov na Slovensku registrovanych cirkvi, ktori roznecuju nenavist. (Ale prosim nekopirujte nazorky siekt a byvalych clenov tychto cirkvi ako su spol. bazila velkeho - ti do ziadnej na Slovensku reg. cirkvi nepatria.) Ak konkrente nenavist roznecuju vyjadrenia nemate. Ziadam Vas o vynechanie zmienky o nenavisti z Vasej peticie, pretoze prave tymto krivym osocovanim nenavist roznecujejte VY.

 

 

 

Tento príspevok bol odstránený autorom petície (Show details)

2013-09-16 13:37:59





Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...