Zastavme projekt "revitalizacie" parku pri Karpatii v Humennom

Quoted post

Kat.ka

#26 Farby

2013-04-02 17:02

To,čo sa teraz, v týchto dňoch deje, je len odrazom slobody vyjadrenia sa, buďme radi, že to mǒžeme nazývať sloboda, demokracia.Tak, ako je p.primátorka občanom mesta, a nesnažím sa spochybniť, že určite váženejším, ako vačšina z nás, tak isto sme aj my, všetci, ktorí sme tu, oprávnení vyjadriť svoj názor. Nie sme slepí a vidíme, že p.primátorka na celkovom obraze mesta pracuje. Je však prinajmenšom zvláštna reakcia, tak ako p.primátorky, tak aj niektorých prispievateľov tejto diskusie. Myslím si, že niektorí pochopia až potom, ako naša občianka Zorka bude pripravená predložiť konkrétnejší a jasnejší návrh rekonštrukcie.
Niektorí urobili najjednoduchšie, čo mohli. Odsúdili. Prešli ste sa mestom? Hlavne teraz v zime? Nášmu mestu vládne betón. Je to hnus. Južná zrekonštruovaná časť mesta je šedá, jediným farebným bodom je budova Sociálnej poisťovne. Preto dajme aspoň šancu diskusii, všetci, ktorí chcete vyjadriť svoj názor. Hlavne v kľude. A hlavne buďme všetci radi, že sa mladý a kreatívny občan ozval a otvoril oči aj nám ostatným, ktorí sa v tom zhone nemáme čas pozerať dǒslednejšie okolo seba. A chcem Zorke poďakovať za to, že sa teraz začínam cítiť ako občan svojho mesta, že zmýšľam. Držím prsty všetkým zúčastneným, sme na začiatku.Aj p.primátorke. Každý nový deň je aj novým začiatkom. A na záver si dovolím prezentovať svoju predstavu: Vidím farebnú, napr. mozaikovú zrekonštruovanú fontánu, ktorú nám navrhnú naši humenskí umelci a vidím p.primátorku, ktorá sa zapíše do mysle občanov( hlavne mladých) tým, že nám pomohla vytvoriť farebné mesto.
.....tak snívajme....
PS: všimli ste si v meste kopec betónových monumentov, ktoré boli niekedy nádhernými mozaikami?
Alebo sa mám začať báť, že sa na mňa za poukázanie osopí polovica mesta?
Sa nebojím :)

Replies

je to tak,či?

#27 Re: Farby

2013-04-02 17:37:17

#26: Kat.ka - Farby

a kde bola p.Zorka doteraz,ked uz je vsetko pripravene a teraz chce diskutovat? Myslim si ,ze humenne ma ovela viac zelene ako ine porovnatelne mesta.Juzna cast namestia ze nieje farebna,tak otvorte oci.CVC nech sa spestri  a budova centra  a taka kolorita,ze az....:-)Menej je niekedy viac. Myslim si,ze sa nikdy nic takto nedohodne k spokojnosti vsetkych,stale budu kazisveti,ktori vsetko kazia a kritizuju,lebo to nerobi ich krvna skupina ludi.