Zastavme projekt "revitalizacie" parku pri Karpatii v Humennom
erb naco je tam?
Nechapem.....
Re: Nechapem.....
Áno, ani v pakru v Košiciach pri žel. st. sa nemali rúbať stromy... A primátorku nemusí špiniť nikto, ona to robí spoľahlivo sama svojimi vyjadreniami a činmi.
nechapem
nechapem
Peter F.
jooooooj
nedostatky
Re: nedostatky
a co ,ved sa to da doprojektovat,ci nie,? a co sa tyka ostatnych veci,takze predsa ide o politiku?
fontána
zrazu je nebezbečná! žiadna mamička by sa neopovážila pustiť tam svoje dieťa, tu je len potrebné, naozaj otvoriť diskusiu a pozrieť sa na to, ako sa parky robia vo svete a na Slovensku tam, kde ešte úplne nevyhrala apatia nad diskusiou a objektívnymi argumentmi.
Re: Peter F.
ty kokso,
pozri si hlasovania v mestskom zastupiteľstve (humenne.sk) a potom nieco pis. ak ti to, samozrejme, dojde.
Re: nechapem
Prečo? Lebo aj keď som sa presťahoval do Košíc v r. 1996, aspoň raz do mesiaca sa vraciam do Humenného, do môjho rodného mesta, lebo som stále humenčan. A možno aj preto, lebo tí, čo sa odsťahovali, sledujú možno pozornejšie, ako a kam sa uberá Humenné. Keď som si popozeral, koľko ľudí mimo Humenného podpísalo petíciu v porovnaní s domácimi, zdá sa mi, že odsťahovalcom na vlastnom meste záleží viac, ako domácim. Smutné...
O každý park sa treba starať, a to, že chce niekto urobiť nové chodníky, parkovacie miesta pre tých, ktorí bývajú v blízkej bytovke, nie je nič? a tá fontána tam je roky, tak prečo ju neprerobiť a nesfunkčniť? Každý, kto pricestuje do Humenného vlakom alebo autobusom, si hneď všimne tento park. Je to prvé, čo návštevník uvidí a keď sa to skultúrni, tak prečo nezrealizovať tento projekt?
Dôjde k výrubu dvoch stromov, k tomu sa vysadia nové kríky a kvety. Nepočúvate? naozaj si myslíte, že primátorka má až takú odvahu, aby sa pustila do výrubu toľkých stromov? podľa mňa asi nie. Nechajme tento projekt posúdiť tých, ktorí v tejto časti mesta bývajú a ktorí najlepšie vedia, ako by vynovený park vedeli využiť.
Luba
"zobuďte sa"
špinavý park
Park
Dušan
| This discussion has been closed. |