Zastavme projekt "revitalizacie" parku pri Karpatii v Humennom

Quoted post


Hosť

#3 Nechapem.....

2013-04-01 19:57

O co tu vlastne ide?...je to politicky tah,ci co? Ved je vsetko pripravene,nijake stromy sa rubat nebudu a fontana je nefunkcna...niekto chce brzdit pracu mnohych ludi....co tak vypisat peticiu na celu Europsku uniu,ci ma byt revitalizovany park v humennom? Preboha,ludia,je to manipulacia a p.Zorka je vtiahnuta do spinavej hry niekoho,komu ide o porazenie a pospinenie primatorky....nechapete?

Replies


Hosť

#4 Re: Nechapem.....

2013-04-01 20:26:18

#3: - Nechapem.....

Áno, ani v pakru v Košiciach pri žel. st. sa nemali rúbať stromy... A primátorku nemusí špiniť nikto, ona to robí spoľahlivo sama svojimi vyjadreniami a činmi.


Hosť

#34 Re: Nechapem.....

2013-04-02 20:26:12

#3: - Nechapem.....

Zacali ste otazkou a aj ste otazkou skoncili. Asi toho vela nechapete Vy.

fx

#62 Re: Nechapem.....

2013-04-09 08:27:37

#3: - Nechapem.....

pani Zorku poznam osobne, aj detaily celeho incidentu a mozem zodpovedne potvrdit ze nebola vtiahnutaa do ziadnej spinavej hry .. pani primatorka sa ukazala v horsom svetle a zastrasovanie jej nepomohlo, hold nie kazdy obcan mavne rukou alebo uveri konspiracii :) tomu sa hovori obciansky aktivizmus .. som rad ze sa take nieco deje konecne aj na slovensku

nasi voleni zastupcovia su totiz velmi casto zlodeji, ktory dokazu kradnut vdaka tomu ze sami zostavuju zakony, ktore im to umoznuju robit legalne bez ujmy ... meciarizmus neskoncil ... je ale absurdne aby jednali tak arogantne a drzo ako p. primatorka


Hosť

#72 Re: Nechapem.....

2013-04-10 08:06:27

#3: - Nechapem..... pospinit primatorku? a to sa da este viac?

 

host

#75 Re: #3 Nechapem.....

2013-04-11 09:20:47

Počuj, ty mudrlant. Päť stromov v tom parku je už nadobro mimo hru. Ešte raz sem teda, prosím Ťa, napíš, že stromy sa rúbať nebudú. Rád si to opäť prečítam. Podobne, ako si rád prečítam čokoľvek o snahe zlepšovať životné prostredie v meste i priľahlom okolí, čo sa nám všetkým pokúša magistrát, spoločne s Technickými službami mesta Humenné, dokázať v podobe vykazovania činnosti zahŕňajúcej bezprecedentný výrub nádherných a ZDRAVÝCH stromov v priamom prenose. To, do čoho sa počas tohto roka magistrát a TS pustili považujem za šialenstvo hodné počínania absolútne nedôveryhodných osôb a to mi je pritom akákoľvek politická farba úprimne ukradnutá, pretože, zaiste vieš, že podobné zverstva neodobrujú a neodobrovali iba "červení", ale i "modrí". Kedy Ti a Tebe podobným konečne dôjde, že stromy (pozor, nie burina, muškáty a fialky, ktoré sa teraz vo veľkom štýle, mimochodom, veľmi nevkusne za drahé peniaze sadia) sú (odhliadnuc od vznešenej estetickej funkcie) dôležitým prachovým filtrom, zachytávačom spodných vôd a indikátorom kvality ovzdušia v prostredí, ktorého sú súčasťou? Apropo, ak Ti na tom aspoň trochu záleží, obzri sa i po širšom okolí mesta. Získaš tak lepší prehľad o tom, ako sa narába so zdravou zeleňou. Prial by som Ti vedieť (i keď, ktovie, možno o tom niečo vieš), kde niektoré z tých zlynčovaných hrabov a dubov končia. Preto Ťa úprimne a priateľsky žiadam (veď sme zrejme spoluobčania), aby z Tvojej strany neboli aktivity proti likvidácii zelene v meste atakované, ako osobnostný boj proti niekomu. Každému súdnemu človeku totiž musí byť jasné, že týmto konaním sa "kompetentné" osoby vyšachujú samé. Zároveň verím, či lepšie povedané, dúfam, že nikoho z nás tento stav neteší, pretože je vždy lepšie vedieť o tom, že občan má na magistráte slovo a problémy, ktoré vníma ako závažné, s ním bude mať kto odkomunikovať v chápavom a zmierlivom duchu. To sa však v tomto prípade NESTALO, práve naopak, dotaz obyvateľa mesta bol zodpovednou administratívnou osobou odkomunikovaný spôsobom, za ktorý som sa ako občan naozaj úprimne hanbil. Takže, kto proti komu bojuje?

P.S.: Fontána je nefunkčná. - to mi prípomína niečo ako - "tá synagóga je nefunkčná, preto je potrebné ju zbúrať?" Pamätáš si ju? A takto si likvidujeme históriu mesta a nečinne sa prizeráme na to, ako svoje deti oberáme o patinu minulosti, nech už bola akákoľvek.
xXx

#87 Re: Nechapem.....

2013-04-12 20:31:30

... mam dva problemy.

1.   asolutne sa mi to nepaci.
2.   779 tis. EUR

Stacilo by pri tom vymenit travniky, peknou zamkovou dlazbou vydlazdit povodne chodniky, stromy dookola obsypat dubovou kôrou, alebo peknym kamencim, nejake kvety, osvetlenie, lavicky a kose. Fontana: vymenit potrubie, jedno cerpadielko, opravit skelet, dat do mramoru, alebo nejakeho vhodneho obkladu, nasvietit ... cena nemoze byt vyssia ako 100 tis. EUR. Co sa tyka podchodu, tam sa nevyjadrujem, ale bezbarierovost pri tych prachoch by bola namieste.

... co je na tom politicky motivovane? kazdy iny nazor ako smeracky musi byt politicky motivovany? neveris tomu, ze?

Host

#90 Re: Nechapem.....

2013-04-13 17:15:50

#3: - Nechapem.....

Nasa primatorka je sminava uz dost :) a ak sa nam to nepaci mame pravo ako obyvatelia mesta na svoj nazor