Najväčšia petícia za reguláciu poľovníctva - 50 tisíc podpisov


Hosť

/ #39

2017-05-02 22:14

Vnadiska( tkzv.krmelce)

Vnadiska (krmelce) zacali robit samotni polovnici po reorganizacii polovnictva po roku 1990 presnejsie asi  v roku 1992-1993.

 Zanikli stare PZ reviry vytvorili sa nove, mensie napr. 2000ha zdruzenie oproti byvalym 4- 5000hektarovym. Kazde nove zdruzenie aby malo co najviac raticovej zvery v reviri a HLAVNE ABY ZABILI CO NAJVIAC KUSOV zacali co robit? NO PREDSA PRIKRMOVAT – LAKAT ZVER NA KRMIVO. Sypali mnozstva krmiva volne na zem mnohokrat velmi pochybnej kvality aby raticovu zver PRITIAHLI /nalakali/ a STIAHLI Z INYCH REVIROV LEN DO SVOJHO REVIRU!!! Ked susedia zo susediaceho polovneho zdruzenia  zbadali ze im zver odisla k susedom a oni strielaju a "my" nie co zacali nasledne aj oni robit? No tiez prikrmovat, kydat mnozstva krmiva na zem!!! A takto sa predbiehali a predbiehaju az dodnes!!!

A takto to funguje na Slovensku prakticky vo vsetkych zdruzeniach!!!

No a tu sa zabija zver hlava-nehlava  v noci s lampou na puske  jelenia, srnciua danieliua muflonia doteraz A PRITOM JE TO ZAKAZANE!!! Na Slovensku sa prakticky vo vsetkych polovnych reviroch poluje prave tymto sposobom!!! Je to nerytiersky, nepolovnicky, chrapunsky sposob lovu uvedenej zvery, naviac protizakonny (lovit v noci sa jelenia, srncia, danielia, muflonia zver NESMIE)!!!, avsak mimoriadne ucinnny!!!!!!!!!!!!!!, lebo takto sa streli vzdy a bez namahy!!!

Nech ziju pytliaci v zelenom, slava  im !!!




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...