Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku


Hosť

/ #3319

2016-11-30 18:33

Andrej Kiska je najlepší prezident akého sme doteraz mali. A nikto, iba ultrapravičiari a nacionalisti tvrdia iné. Je to zlé že to tvrdia? Nie, tvrdiť to pokojne môžu. Ale treba sa zamyslieť s kým si si za stôl sadám, ale každopádne nechcem nikoho nálepkovať.

Každopádne na odvolanie Kisku neexistuje jediný dôvod. Prezentuje nás správne, narozdiel od nášho minulého prezidenta sa vie aj vyjadrovať a prezentuje sa ako ľudský človek. A to je jediné čo prezident robí.  Prezentuje. 

A prezident nie je vodca. Je to prezident. Prezident tu nie je od toho aby všetkých vyprášil a ukázal im pravú slovenskú silu. A voči komu vôbec? Neexistujúcej hrozbe "Západu?". Proti moslimským imigrantom (tých 10,5 čo ich tu máme)? Proti cigánom? Všetci dobre vieme že rómsky problém existuje a že sa dlho nerieši, ale ak sa má riešiť tak aby sme nezavrhli svoju ľudsko´t,  tak to bude vyžadovať veľa času a veľa energie. Sú tu medzi nami ľudia, ktorí by ich najradšej hádzali do pecí a strieľali pri múroch a všeobecne roznášali utrpenie a strach, len aby niektoí ľudia mali pociť akého si zadosť učinenia.

Ak sa takýto ľudia dostanú do vlády, ak budú perzekuovať a ničiť v záujme ochrany "našich kresťanských hodnôt", tak urobím všetko čo bude v mojich silách aby som proti tomu bojoval. 

 

No poďte do mňa. Označte ma za slniečkara, tí vzdelanejší za libtarda, ale je to všetko na jedno kopyto. Ja sa nedám