PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

martin pagáč

/ #55 predseda petičného výboru

2016-05-03 12:29

Ako jeden z tvorcov tejto petície ďakujem všetkým, ktorí ju podporili. V priebehu 24 hodín získala naša petícia viac ako 1000 podpisov a to už je zákonné minimum určené § 5d zákona č. 85/1990 o Zb. o petičnom práve k tomu, aby vecne príslušný orgán verejnej moci prerokoval petíciu so zástupcom a petičným výborom. 

podľa zákona o petičnom práve možno petíciu podporiť aj v elektornickej podobe a preto žiadam tých, ktorí sa do petície na tejto stránke zapojili aby súčasne s podporou petície potvrdili overujúci email zasielaný administrátorom stránky, ktorý zaručí, že ich meno bude súčasťou petície. 

Petičné hárky v tlačenej podobe sú momentálne k dispozícií vo fitnesscentre v Laugaríciu a vo fitnesscentre Gáborik. na iných miestach zabezpečujú podpisovanie petičných hárkov jednotliví členovia petičného výboru samostane a miest, kde bude možné petíciu podpísať osobne, bude pribúdať. O týchto miestach Vás budeme priebežne informovať.

Naša petícia bude mať svoj priestor aj v lokálnom periodiku MY - Trenčianske noviny a časom sa nám možno podarí pretlačiť túto Trenčiansku parkovaciu tému aj do niektorého národného média. 

A samozrejme veríme a dúfame, že petícia a sila hlasu obyvateľov mesta Trenčín zasiahne aj do radov nami zvolených poslancov, ktorí jediní môžu dosiahnuť splnenie našich požiadaviek tým, že budú rešpektovať vôľu občanov. 

ďakujem všetkým a pokračujeme v zbieraní podpisov. 

JUDr. Martin Pagáč - predseda petičného výboru