Odvolanie prezidenta SR Andreja Kisku


Hosť

/ #183

2015-10-17 17:54

viete ked si nakradnem, ked budem tie miliony mat, bude velmi lahke aby som bol filantrop, jediny filantrop bola Matka Teraza, nik iný to nebol, prinzezna Diana rozdavala v ramci svojich prebytkov.
A taketo aj Nobelové ceny tu máme. Sú udelované medzinárodným vrahom a podobne, Samotné USA sú teroristický štát ktorí terorizuje a ekonomicky vysáva iné štáty, slováci neodovzdávajte zbrane, budete ich totiž potrebovať, až tu začnú utekať ukraiinci budeme ich potrebovat,samotný ukrainci vedený Porosenkom - tou americkou svinou, strielajú bežných ludí na Donbase, a to rovno do hlavy. Sú zaznamenané a zdokumentovatované prípady ked odišli mladí, bud na Ukraiiny alebo do ruska, prišli rodicia ktorí im strázili tento dom, boli strelený ukrainskou armádou zozadu do hlavy a dom rozkradenutý. Toto je tá naša europska kultura ktorú ukraincom ponúkame. Nie je to nič iné ako smrť, a zmena kultury.

Volám sa Miroslav Vaňko, a bozajte ma vriť, všetci demokraticky agenti. Nemôžete mi vziať nič len môj život a život  mojích detí, a tie môžete tiež bozať vriť. Ja som zmierený s tým že ich povraždíte. Nič iné neviete.ZBOHOM